שנה וחצי אחרי הפתיחה: Ole של אורן אסידו הופכת לכשרה. השף בישר על ההחלטה בסטורי שהעלה לאינסטגרם - ובו כתב "אחרי כל כך הרבה בקשות וכל כך הרבה הודעות וכל כך הרבה טלפונים, הגיע הזמן לבשר את הבשורה שקהל גדול חיכה לה יותר מדי זמן. החל מהיום ole הופכת להיות כשרה".
המהלך התבשל בשבועות האחרונים, ומשמעו שינויים בתפריט המסעדה, שהגישה עד כה גם פירות ים וגם מנות בשריות וקינוחים חלביים. מנת הקלמרי מרוקאי שהוגש עם חלה וכוסברה כמובן תצא מהתפריט, וכמוה החרירה מולים בטחינה גולמית עגבניות ויוגורט. במקומן ייכנסו מנות חדשות, חלקן מנות קיימות, רק בגרסה הכשרה וחלקן חדשות, כאשר היעד הוא תפריט שמבוסס ירקות דגים ובשר - ללא מוצרי חלב - כשהקינוחים כמובן יעברו התאמות. לחדשות האוכל של ישראל הוא אומר הבוקר: "הייתה כמות פניות/הודעות/טלפונים שכבר לא יכולנו להישאר אדישים ולכן החלטנו ללכת על המהלך הזה, שהרגיש לנו נכון וטבעי. וסוף סוף אבא שלי יוכל לבוא לאכול אצלי".
אסידו הוא אחד השפים האהובים שפתח מסעדה בשנים האחרונות. בוגר "מחניודה" ו"פופה" ומי שזכה ב"משחקי השף" והשתתף ב"האח הגדול". את ole הוא פתח במבנה המרשים הטמפלרי בנווה צדק, והיא מגישה אוכל באוריינטציה ישראלית, ספרדית ומרוקאית.