אחרי שפעלה בכפר סבא בחמש השנים האחרונות, מסעדת הבשרים הכשרה המקדש עברה מקום לפתח תקווה, בגרסה מחודשת שמשמרת את הקו של אוכל כשר בדגש על בשרים של השף לירן בלו. מסעדת המקדש המחודשת נפתחה לפעילות בימים האחרונים, כשבקרוב ייפתח במקום גם חדר אירועים.
האוכל שאפיין את המקום, בדגש על ראבים שונים לבשרים לצד נתחים לצריבה אישית בשולחן, ממשיך גם בגרסה המחודשת של המסעדה רחב הידיים. בין המנות הראשונות שאפשר למצוא כאן יש סלמון עטוף באצת נורי שרופה מעושנת בעצי לימון עם גספצ'ו מלפפון ומנטה; שייטל נא בתיבול שמן תפוחי אדמה מדורה ומלח גס; ושיפודי טונה על ענף קארי צרוב בפחם עם קרם גזר. מחירי הראשונות נעים סביב 62-68 שקלים למנה.
בין המנות העיקריות שמתמקדות בבשרים יש במקדש ספייריבס טלה מעושן בעצי חרוב על קרם ארטישוק ירושלמי (139 שקלים); תבשיל כתף אנגוס ולחי עגל בבישול ארוך בציר בקר ובירה לבנה לצד פירה תפוח אדמה (119 שקלים); ופרגית במרינדה של וויסקי מעושן צרובה בתנור לבנים עם תערובת תבלינים על תבשיל פריקי (89 שקלים). יש גם אופציה במקום לתפריט טעימות זוגי.
לצד המקדש, נפתחות בשנים האחרונות עוד ועוד מסעדות כשרות בפתח תקווה שהופכות את העיר ליעד מסקרן למדי לשומרי הכשרות שתרים אחר מסעדה לבלות בה. בין היתר אפשר למנות את ניני האצ'י החדשה שנפתחה בעיר ממש לא מזמן ומספקת מענה לאוכל האסייתי לצד מסעדת הבשרים פיטמאסטר שהפכה ללהיט זה מכבר.
המקדש פתוחה בימים ראשון עד רביעי בשעות 12:00-19:30 ובימי חמישי בשעות 12:00-22:00.
המקדש. הפסגות 9, פארק עופר, פתח תקווה. 09-9777007. כשר