עבורנו חיפה היא אחד ממעוזי האוכל המעניינים יותר שקיימים בארץ, בדגש על העיר התחתית שיש בה הכל מהכל: מוסדות כמו העוגן ומעיין הבירה לצד מקומות טרנדיים וחדשים כמו פיצה נאופוליטן או מאפיית ברדה ההיפסטרית, וכעת אל תמהיל המסעדות הנהדרות שכבר פועלות בעיר התחתית מצטרף גם השף חמודי עוקלה שפותח בר אוכל חדש בשם ראסיף 33. 

המקום נפתח בשותפות עם בעלי המסעדה של עוקלה בעכו, סמא, שנפתחה לפני כשנה. המקום החדש מעוצב באופן מרשים עם בר ארוך במיוחד שמאחוריו גם חלל ישיבה בשולחנות. תחילה המקום יפעל בכל ימות השבוע החל משש בערב ומאוחר יותר, בתום תקופת ההרצה, יפתחו כאן החל משעות מוקדמות יותר.

ראסיף מסעדה חדשה חמודי עוקלה  (צילום: אפיק גבאי,  יח"צ)
מסעדת ראסיף החדשה | צילום: אפיק גבאי, יח"צ
ראסיף מסעדה חדשה  (צילום: אפיק גבאי,  יח"צ)
ראסיף החדשה | צילום: אפיק גבאי, יח"צ
_OBJ

ראסיף כוללת אוכל שמושפע מהמטבח הגלילי ומשוק ואדי ניסנאס החיפאי לצד המטבח הדרוזי והערבי שמאפיין את עוקלה במסעדותיו. המנות במקום כוללות אופציות כמו וריאציה על קובנייה הפעם מבוססת דג עם טונה, פריקה עשבי בר קצוצים ווינגרט עגבניות צלויות בטאבון (72 שקלים); דג קצוץ בעלי חסה עם אריסה, בורגול, צ׳יפס כרישה וכמון עם נענע מיובשת (64 שקלים); סיגר שוק טלה עם ציזיקי קישואים, עמבה וגרגיר נחלים (69 שקלים) וספיחה בטאבון עם כבש טחון, בצלים, סומק וצנוברים (67 שקלים).

ראסיף. העצמאות 33, חיפה. 04-6638072. לא כשר