הכפור פקד את ירושלים הרבה לפני שאר הארץ, ואולי זאת הסיבה לכך שכבר שבועות מציעים בקפה קדוש - מהמאפיות המוכרות והאהובות בבירה - את מרכולת הסופגניות השנתית. "אם הייתי יכולה הייתי מוכרת סופגניות כל השנה", אומרת על זה קרן קדוש, שהיא ואיציק בעלה מפעילים יחד את המקום.
למרות שבניגוד לרשתות ענק לקפה קדוש יש סניף אחד בלבד, שמן של הסופגניות שמכינים במקום יצא למרחקים - כנראה משום שהן מקוריות במיוחד, משלבות ממתקים שמוכנים גם הם במקום, מפוצצות בקרם, וכן, כראוי לתקופה ולתחרות העזה, גם יפהפיות.
ריטה גולדשטיין וצוות "חי בלילה" עלו לירושלים כדי לנסות להבין מה כל כך טוב בסופגניות האלה, ולשם כך כמובן לטעום את כל הסוגים: קרונאט תותים או שוקולד מריר ונוגט, סופגנייה אפויה במילוי פיסטוק וציפוי שומשום, סופגניית קסיס עם מרשמלו, סופגניית אננס עם מרמלדה, סופגניית פטל ואפילו סופגניית הכלה מאיסטנבול במילוי של קרם ערמונים. אז מה הסופגנייה השווה ביותר, שראוי לעלות בשבילה לירושלים? צפו ותדעו.