רגע אחרי ההדחה שלה, ליאור אוחיון מצטרפת לפנתיאון בוגרי מאסטר שף רבים (וזה כולל את פרח רסלאן ושחר לוי מהעונה הנוכחית), שהפכו את החלום להשתלב בשוק המסעדנות המקומי למציאות. היא אומנם לא חלק מהפיינליסטים והודחה שנייה לפני הגמר, אבל יש לה לא מעט במה להתגאות, ועכשיו אוחיון משיקה מקום חדש, בו סוף סוף אפשר יהיה לטעום מהאוכל שלה.
לא מדובר במסעדה משלה, אלא בבר אוכל שלקבוצת שותפים, אליה חברה אוחיון כאחראית על הפן הקולינרי. המקום החדש נקרא סיר עבדול (Sir Abdul), והוא ייפתח לקראת סוף החודש, במתחם השוק היווני ביפו, סמוך לשוק הפשפשים.
אוחיון טרם גיבשה לו תפריט סופי, אבל כבר אפשר לחשוף שהאוכל במקום יהיה מזרח תיכוני עם ייצוג נרחב למטבח הערבי בפרשנויות של אוחיון עם מנות כמו פטאייר, קובנייה על בסיס דג, ואי אפשר בלי מנה ממאסטר שף- סלט הברווז של אוחיון שיוגש כאן.
סיר עבדול יהיה בר עם לא מעט מקומות ישיבה, כך שלא מדובר בפרויקט קטן: המקום יכלול שלושה מתחמים שונים, חלקם בחלל פנימי וחלקם בחוץ, ולצד האוכל של אוחיון יגישו במקום גם מבחר קוקטיילים.
הבוקר התראיינה אוחיון בחדשות הבוקר וסיפרה על ההתרגשות סביב המסעדה החדשה ועל התכניות הרבות לעתיד שאחרי מאסטר שף.