תקציר האירועים הקודמים לכל מי שהשם גמליאל אדרי לא מוכר לו: אדרי הוא טיקטוקר כריזמטי עם 236,000 עוקבים. במקצועו הוא ספר גברים, אבל תשוקתו לשווארמה מביאה אותו לבקר בדוכני שווארמה בכל רחבי הארץ, משם הוא מעלה את סרטוני הטעימות שלו עם קאצ'פרייז כמו: "שרדר, אני צריך כבשים", "שיפקה קטנה לפתיחת התיאבון", "המנה הזאת גמרה עליי", "מיץ ענבים קר לריענון הקיבה" ועוד משפטים קליטים והומוריסטיים רבים טובים.
לאחרונה פתח פופ אפ בשוק הכרמל בתל אביב בשיתוף מיט פלייס, בו הציע ארוחה במחיר שובר שוק: מנת שווארמה (בפיתה) בתוספת צ'יפס ושתייה בארבעים שקלים, רק שהפופ אפ הזה היה גם האחרון אחרי שורת תקלות בירוקרטיות כאלה ואחרות, והפופ אפ מצא כתובת חדשה, הפעם בראשון לציון (דוד סחרוב 17).
בשיחה עם אדרי הוא מסביר כי בחר לסיח השווארמה שלו בנתחי אנטריקוט משובצים בשומן כבש, זאת אחרי שביקר בכל כך הרבה שווארמיות ודגם עשרות מנות - והחליט עם שותפיו שזה השילוב המנצח. נכון לעכשיו, הגלגל של שרדר ימשיך במתכונת פופ אפ, עם אופציה סבירה להתרחבות לערים נוספות ואולי אף פתיחת רשת, כשלפי אדרי מספר רשתות גדולות כבר מביעות עניין ברכישת המותג שבנה, "הגלגל של שרדר".
ובשורה התחתונה, איך המנה? אז ככה: הבשר מרגיש איכותי וטעים, צלוי טוב ובתיבול מדויק. הבעיה היחידה שלנו הייתה יותר מדי שומן. זה כמובן עניין של טעם - יש כאלה שיבקשו תמיד תוספת שומן ויש את אלה שיזרקו את חתיכות השומן. ועדיין, אחלה מנת שווארמה במחיר סופר משתלם.
למידע על הפופ אפים הבאים מומלץ להתעדכן בטיטוק של גמליאל אדרי:
@gamlielbarberi לאיזה עוד ערים אתם רוצים שנגיע תרשמו לי #שווארמה #צמרמורות #טעים ♬ צמרמורות - גמליאל אדרי
@gamlielbarberi אני לא מאמיןןןןןן שנתתי ציון 10
♬ צליל מקורי - GamlielBarberi