אסף גרניט והשפים של קבוצת מחניודה, אורי נבון, תומר לנצמן ודן יושע ממש לא נחים על זרי המישלן של מסעדת שבור, והיום נפתחה רשמית לפעילות המסעדה החדשה מבית הקבוצה: בובהל'ה. בובהל'ה נפתחת במיקום מבוקש ופופולרי: רובע המארה בפריז, בתוך לובי של מלון יוקרה חדש, לה גרנד מזרין.
מאחורי בובהל'ה עומד חזון שמטרתו להשיב את הקסם והסקס אפיל למטבח האשכנזי, זה שהשפים אכלו אצל הסבתות: "בובהל'ה מעיזה לעשות את הבלתי אפשרי: להחזיר רגש חם למאכלי עדות צנועים בעזרת כוח הזיכרון", מסביר גרניט. התפריט נאמן לאותו חזון עם מנות פתיחה כמו צלחת חמוצים וחלת ויז'ניץ וחמאת שמאלץ וממשיך עם קרפעלך, פירושקי, בורשט, טרניקס, מרק עוף, ניוקי גו,ש וכמובן קניידלך, גפילטע פיש וקומפוט לקינוח.
מלבד המנות האלה יש גם מנות כמו אושפלו, נתחי בשר, שישברק, חינקלי ומנטו וגם קינוחים יותר קלאסיים כמו מוס שוקולד ועוגת נפוליאון.
את המסעדה עיצב מרטין ברודניצקי השוודי, שלא חסך בכלום, וכל פרט במקום החדש - מהכסאות, דרך הטפטים הרקומים ועד כלי האוכל זועק תרבות אשכנזית. אווירת הסלון של סבתא, אבל בסטייל וקלאס של קיטש מודרני מוקפד. המסעדה פתוחה מהיום לקהל.
בובהל'ה (BOUBALE), 6 Rue des Archives 75004 Paris, France