קוקיז בחינם בסניף החדש של קוקיס, קריית ביאליק
רשת קוקיז, שמשלבת עוגיות וגלידה בסגנון "קסטה", פותחת סניף חדש בקריון ולכבוד הפתיחה, ביום שלישי 24.4, בין 19:00-20:00 יחלקו בסניף החדש מנות קוקיז בחינם לכל מי שיגיע. במקום גם יהיה דיג'יי וברשת מבטיחים גם הפתעות נוספות. יש לכם שעה, אז לכו על זה.
קוקיז. הקריון, קומה 1
תפריט פרעצלים בקבוצת הביר גארדן, תל אביב וכפר סבא
את יום הפרעצל הבינלאומי שייערך ב-26 באפריל יחגגו בשתי מסעדות ביר גארדן עם תפריט פרצעלים מיוחד בין ה-22-26.4. בין סוגי הפרעצלים: פרעצל מרגריטה - פרעצל פיצה אפוי עם רוטב עגבניות קלאסי וגבינת מוצרלה (38 שקלים); פרעצל וורסט - נקניקיית עגל עטופה בפרעצל ואפויה בבשמל צ'דר (42 שקלים); זוסה פרעצל קינמון - פרעצל מבצק פילו מתוק עם רוטב שוקולד נוטלה (24 שקלים) ועוד.
ביר גארדן. הרב ריינס 2, כיכר דיזנגוף, תל אביב. 054-527-4512. ויצמן 207, מתחם G, כפר סבא. 099-539631
סניף חדש לרשת "שמונה" של מושיק רוט, באקה אל גרבייה
רשת המסעדות שמונה, שמציעה מנות של השף מושיק רוט ב-8 שקלים, פותחת סניף ראשון ביישוב ערבי, ברחוב אלקודס הראשי של באקה אל גרבייה. גם בסניף הזה יימכרו כל המנות ב-8 שקלים, עם ארוחה עסקית שכוללת 3 מנות ושתייה ב-26 שקלים או ארוחת ילדים שכוללת 2 מנות ושתייה ב-18 שקלים.
ערב תאילנדי במסעדת אוזריה, תל אביב
מסעדת אוזריה תארח את השפית קרן גרינבאום לערב תאילנדי מיוחד ב-30.4. בין המנות שיכינו יחד גרינבאום ואביבית פריאל: סביצ'ה פומלה (58 שקלים), מנת לאב פלה עם פורל מעושן (58 שקלים), מנת באן פלאפל שרימפס (56 שח), מנת סטייק דלעת ומורנינג גלורי (54 ש"ח), מנת בטן חזיר וסלט עדשים (78 שקלים) ועוד.
אוזריה. מטלון 44, תל אביב. 03-5330899
פיאצת ירמיהו - מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב
פיאצה ירמיהו היא סניף חדש לפיאצה מדיזינגוף, עם תפריט איטלקי של השף שי דובלרו ומנות כמו: ארנצ'יני - כדורי ריזוטו פריכים במילוי גבינות על מצע סלסת עגבניות שטח (36 שקלים); פיצה ספינאצ' י- קרם תרד ושמנת, מוצרלה, פטה וביצת עין (54 שקלים); לינגוויני פירות ים - שרימפס, קלאמרי, מולים, עגבניות קונקסה ופטרוזילה בציר סרטנים (69 שקלים) ועוד.
פיאצת ירמיהו. דיזינגוף 302, תל אביב. 03-5274488
פיצה TANTO, פיצריה חדשה בעופר קניותר, נס ציונה
TANTO היא פיצריה חדשה שנפתחה בקניון עופר קניותר, עם תפריט איטלקי של פיצות, פסטות וסלטים בהרכבה עצמית.
דייגו סאן מארחים את "אסיה" לקרב אוכל, תל אביב
בפעם השישית, בדייגו סאן מארחים מסעדה נוספת לפוד פייט חודשי, והפעם מסעדת אסיה עם מנות כמו באן מי דג מטוגן בבלילה, פטה כבד עוף, איולי, צ'ילי אדום, בצל סגול, גזר וקולורבי מוחמצים, מלפפון חי, נענע וכוסברה (39 שקלים); באן מי לבן בטן חזיר, האם, פטה כבד עוף, איולי, צ'ילי אדום, בצל סגול, גזר וקולורבי מוחמצים, מלפפון חי, נענע וכוסברה (42 שקלים) ועוד.
דייגו סאן. המשביר 2, תל אביב. 03-5531557
מסעדה חדשה בבית קנדינוף, תל אביב
מתחם האמנות והתרבות בית קנדינוף מתחדש בבר מסעדה שיגיש אוכל של השף יוגב ירוס וישלב מטבח יפואי וים תיכוני. בין המנות שיוגשו במסעדה: קלמארי סקורדלייה (54 שקלים), ברוסקטה באבאגנוש (38 שקלים), בורגר הסמטה (58 שקלים), טורטליני חצילים שרופים (62 שקלים) ועוד.
תפריט אביב חדש במסעדת קלואליס הכשרה, תל אביב
מסעדת קלואליס הכשרה במלון הילטון בתל אביב של השף ויקטור גלוגר, משיקה תפריט אביב חדש עם מנות כמו שקדי עגל על ברוסקטה, איולי חרדל, אפונת שלג וזיתי קלמטה (78 שקלים); סשימי דג ים במרק הדרים ואניס, מוגש עם פלחי פירות הדר, זיתי טאסוס וקוויאר (78 שקלים); טרין כבד אווז, קרם פורט ושזיף שחור, מוגש עם עוגת גזר (128) שקלים ועוד.
קלואליס הכשרה. הילטון תל אביב. 03-5202127
תפריט חדש במסעדת ג'סיקה, תל אביב
אחרי 7 שנים בלי שינוי, מסעדת ג'סיקה בטיילת תל אביב מתחדשת במנות חדשות בתפריט. בין המנות: פילה מוסר ים עם חמאה, עגבניות ואספרגוס קלוי עם נגיעות של יוגורט עזים; קרפצ'יו סינטה עם פיסטוק, חמוציות, בלסמי ביתי וטוסטונים; סביצ'ה לברק עם עגבנייה מגורדת ויוגורט עזים; ברוסקטה טונה אדומה עם פילה אשכוליות, איולי הדרים ובצל סגול ועוד.
ג'סיקה. הרברט סמואל 86, תל אביב. 073-7584321
מסעדת צ'יקטי חוגגת 4 שנים, תל אביב
מסעדת צ'יקטי תציין ביום שישי 27.4 יום הולדת ארבע ולכבוד האירוע יחגגו במסעדה עם בר פתוח, מנות שונות וקוקטיילים שונים, שיוצעו כולם ב-25 שקלים. בין המנות: סלט קר של פירות ים, קציצות סרדינים, דג קריספי וינגרט פוטנסקה ,איטריות ורמיצ'לי ועוד.
צ'יקטי. יהודה הלוי פינת מזא"ה 58, תל אביב
השפית אביבית פריאל מתארחת בפופינה, תל אביב
מסעדת פופינה והשף אוראל קמחי יארחו את השפית אביבית פריאל ממסעדת האוזריה ב-24.4 בשעות הערב. בין המנות שיגשו: קלמארי צרוב - פפריקה מעושנת, תבשיל לשון הפר ולוביה, סלסת עגבניות מגי (74 שקלים); פיצה סופלאקי - קוביות מוסר ים, בצל ועגבנייה צלויים, צזיקי, רוקט ושמן זית יוזו (78 שקלים); פטוצ'יני שחור - פסטה עבודת יד מושחרת בדיו של דיונון, סרטנים, ביסק סרטנים וצ'רוויל (88 שקלים) ועוד.
פופינה. אחד העם 3, נווה צדק, תל אביב