סוסו אנד סאנס ממשיכים להתרחב
בהשקעה של 2 מיליון שקלים, רשת ההמבורגריות של עומר מילר, סוסו אנד סאנס, פותחת סניף נוסף בהוד השרון (ה-12 במספר). חוץ מהמבורגרים עם שלל תוספות, ניתן להזמין במקום גם סלטים, מנות ילדים, ארוחות עסקיות, נאגטס וקינוחים מושחתים.
סוסו אנד סאנס. דרך רמתיים 24, הוד השרון. 17:00-23:00 (שעות הפעילות ישתנו בהמשך).
חומוס חליל מגיע לבילו סנטר
חומוסיית אבו חליל מרמלה מגיעה למתחם האוכל החדש במתחם עופר בילו סנטר. החומוסייה תגיש חומוס בתוספות צנובר, טאבולה, בשר, פטריות ועוד, ותפעל במתכונת של פוד-טראק, בדומה למשאיות אוכל נוספות במתחם, המגישות קינוחים, תירס חם, נקניקיות ומאכלים נוספים.
חומוסיית חליל. עופר בילו סנטר, קריית עקרון. טלפון: 08-9411959.
TYO עוברת דירה
המסעדה היפנית TYO עוזבת את משכנה ברחוב מונטיפיורי אחרי יותר מחמש שנים - ועוברת למיקום לא פחות נעים - שכונת נווה צדק. המסעדה תיפתח לקהל במיקומה החדש החל מ-1.11.19, ועד אז מערך המשלוחים יפעל כרגיל.
TYO. שבזי 58, תל אביב. טלפון: 03-9300333
קטיף במרכז הארץ
משק קנטור ברמת השרון בשיתוף משפחת חקלאים מאזור כרם שלום - אלי, גיא וניר כהן, מציעים סדרת סיורי הדרכה חקלאית וקטיף עצמי בחול המועד סוכות (חמישי 17.10 בשעות 13:00-18:00 ובשישי 18.10 בשעות 09:00-13:00). בתוכנית: קטיף 7 סוגי פלפלים במחיר של 20 שקלים לאדם וקטיף מלון במחיר 5 שקלים עבור כל מלון. בנוסף, ניתן לסייר בחממות של "ירק השדה".
הרשמה מראש בטלפון: 050-8134444
ארוחה מיוחדת קפה נורדוי, תל אביב
ביום רביעי 23.10 שף מוטי טיטמן יתארח אצל שף עינב אגוזרי בקפה נורדוי, והשניים יכינו מנות ספיישל כגון ברוסקטה עם פורל מעושן, צזיקי, עלים ירוקים ואבן יוגורט מגוררת (45 שקלים); פטוצ'יני בשר סרטנים ושרימפס עם עגבנייה, טרגון וציר פירות ים (88 שקלים); קרוקט טונה אדונה בתחמיץ סלרי וקריספי בצל שאלוט (45 שקלים); ושיפוד סבידה ובייקון עם קרם חומוס "בֶּר נואזט" וארטישוק ירושלמי (75 שקלים).
קפה נורדוי. רחוב נחלת בנימין 27, תל אביב. טלפון: 0772311923.
ערב בשרים, הרצליה
בראסרי Del Borgo הסמוך למלון דניאל בהרצליה עורך מדי יום שלישי החל מ-19:30 ערבי בשרים מעושנים. במסגרת הארוחות יוצע תפריט זוגי שכולל מגוון בשרים מהמעשנה במשקל כוול של קילוגרם אחד, לחם פרנה, בירה מהחבית/יין וקינוח. מחיר ארוחה: 390 שקלים.
בראסרי Del Borgo. רמת ים 60, הרצליה. טלפון: 09-7898181.
מנות חדשות בפארוק בשוק, שוק הפשפשים
השף של ביסטרו פארוק בשוק בשוק הפשפשים ביפו, יוסי צרפתי, מרענן את התפריט עם מנות כמו פילה בורי על אנטיפסטי עגבנייה, בצל, ואספרגוס בקרם חרדל, שמנת וג'ינג'ר (89 שקלים); קרפצ'יו סלמון עם בצל סגול, מנגו, קוויאר, בלסמי, שמן זית, לימון וצ'ילי (62 שקלים); וכנאפה בהכנה ביתית (39 שקלים).
פארוק בשוק. רבי נחמן 6, תל אביב. טלפון: 03-6515670.
סתיו בפר דרייר, מתחם נגה
מתחילת חודש אוקטובר ועד סוף דצמבר, בפר דרייר היפואי יגישו תפריט איטלקי לצד יינות מאיטליה. בין המנות שיוגשו: פיצה שרימפס - בצק דק, עגבניות, שרימפס, בייקון טלה ובצל; ריזוטו פטריות פורטובלו, שמפניון, שימג'י, פורצ'יני, שמנת ופטרוזיליה; ופסטה אלה קרבונרה - בייקון טלה, שמנת, חלמון ביצה, פלפל שחור ופרמז'ן (72 שקלים לכל אחת מהמנות).
פר דרייר. בת עמי 7, תל אביב. טלפון: 03-6292111.