מסעדת מגזינו הפופולרית, שנפתחה ב-2015 על ידי קבוצת ירזין-סלע (טאקריה, טוני וספה, קפה איטליה, זוזוברה ועוד) וטל שטרן כמסעדה איטלקית משפחתית, התפרסמה במהרה בזכות הקינוחים שלה, וספציפית בזכות פאי לימון פיסטוק ומרנג, שעד היום היום מככב בתור הבסט סלר של המקום (את הקינוח הגה הקונדיטור הקודם של מגזינו, ברק כהן. כיום מאיישת את העמדה השפית-קונדיטורית שרון כהן).

פאי לימון מגזינו (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
פאי לימון מגזינו. כמובן שגם הוא פה | צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל
מגזינו רמת אביב (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
מגזינו רמת אביב | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל

בהמשך מגזינו הפכה גם לאימפריית שינוע העוגות שלה, אבל רק עכשיו היא משיקה גם שלוחה צפון תל אביבית בה לראשונה ניתן יהיה לשבת ולאכול קינוח לצד קפה. מחיר פרוסת עוגה כאן עומד על מחיר קבוע של 46 שקלים (ב-2018 מחיר פרוסה עמד על 42 שקלים, עלייה מתונה יחסית) וכלל כמובן את מנות הדגל של פאי לימון, קראק פאי, עוגת גזר, פאי שקדים, שמנת ופירות יער ועוד. חידוש מסקרן שנכנס כאן לתפריט היא עוגת גבינה באסקית, בטיימינג מושלם לפני שבועות.

וגם כריכים (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
וגם כריכים | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל
עכשיו גם קפה עם העוגה (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
עכשיו גם קפה עם העוגה | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל

בנוסף לפרוסות העוגה מוצעים כאן גם מבחר מאפי בוקר: מריטוצו, דיינישים, אקלרים, קרואסונים, פיננסיירים, עוגיות ועוד. לצדם גם כריכים, קטנים או גדולים יותר, או בתוך קרואסון. אם תכננתם לאכול כאן גם ארוחת צהריים קצת יותר "רצינית" - תשכחו מהתפריט של מגזינו, פיצות או פסטות לא יהיו כאן וגם לא מנות מהטאבון, אבל אל הכריכים צפויים להצטרף גם קישים, סלטים ומנות אוכל יותר פשוטות. 

נכון לעכשיו, שבועיים מהפתיחה, נראה שהשכנים רק חיכו למקום הזה, ולמי שדואג מראש מהמולת שישי, בקרוב ניתן יהיה להזמין מראש את הקינוחים שלכם לסוף השבוע ולאסוף מבלי להמתין בתור הארוך.

מגזינו. אבא אחימאיר 1, רמת אביב. שני-שישי 08:00-18:00, שבת 08:00-14:00

הקראק פאי של מגזינו (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
הקראק פאי של מגזינו | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל
עוגת גזר של מגזינו (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
עוגת גזר של מגזינו | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל