פתח תקווה חווה בשנה האחרונה התעוררות קולינרית, אחרי שנים שבהן העיר לא בדיוק כיכבה מבחינת מסעדנות. כעת מצטרף אל המארג העירוני גם השף שגב משה, שפתח בה לאחרונה בית אירועים כשר. באותו מתחם הוא פותח עכשיו גם מסעדה אסייתית חדשה וכשרה, אחות למסעדת ניהון נו בה שלו בהוד השרון.
המקום, שנקרא גם הוא ניהון נו-בה, נמצא במתחם בן 3 קומות בשם SEGEV HOUSE. מעלית מחברת בין החלק של אולם האירועים לחלל של המסעדה, שניתן יהיה לערוך ממנה גם משלוחים. ניהון נו-בה הכשרה החדשה היא בר אוכל באווירת בילוי, כמו המסעדה של שגב בהוד השרון, עם תפריט קוקטיילים רחב ותפריט סושי לצד פתיחים, ומנות חמות וקרות.
בין המנות בתפריט: כרוב בטמפורה עם שמן שומשום וליים (34 שקלים); רול צרוב של סלמון צלוי, אבוקדו, מלפפון, נורי ופונזו (49 שקלים); וונטון איי – טרטר דג נא של טונה, סלמון או דג לבן בוויניגרט ליים, (53 שקלים); קארה צ'יקן – פרגיות צלויות על רייס קייק, עלים ירוקים, קארי, מלפפונים ושומשום סויה (59 שקלים); ומנת סלמון עם כמהין ושיטאקי – פטריות שיטאקי, שמן כמהין, סלמון, מלפפון, פונזו, אבוקדו וסלמון (69 שקלים).
המקום פתוח לפעילות בשעות 12:00-23:00 בימים ראשון ועד חמישי ובשעות 19:30-23:00 בשבת.
ניהון נו-בה הכשרה. תוצרת הארץ 3, פתח תקווה. 073-2665555 שלוחה 2