השבוע נפתח להרצה בשדרות רוטשילד 22 - אחד הבניינים היוקרתיים בתל אביב - מקום חדש ומלהיב בשם ג'יג'י, מבית הקבוצה שאחראית על מקומות בילוי פופולריים כמו הספיק איזי והג'ימי הו באותו הרחוב, כשאל קבוצת הבעלים חבר גם שותף מפתיע במיוחד שמביא הנה לא מעט אבק כוכבים- דין מירושניקוב.
מדובר בלאונג' בר-מסעדה שמעוצב בסגנון ניו יורקי ומשקיף על הנוף האורבני היפהפה של תל אביב, שיהיה פתוח מדי ערב מהשעה 20:00 ועד שתיים בלילה. הג'יג'י כולל בר גדול ומרשים ואזור ישיבה על ספות אינטימיות. על האוכל במקום אחראי השף היועץ דור אבן (לשעבר טאיזו של יובל בן נריה ושילה ופלורנטין האוס של שרון כהן), והתפריט שבנה מתמקד במטבחים אסייתיים עם נגיעות במטבח התאילנדי, היפני, הווייטנאמי וההודי, וכמובן שלל קוקטיילים ומשקאות.
בין המנות בג'יג'י תמצאו סלט הדרים עם פירות הדר, עלים ירוקים, שערות פפאיה קריספיות ורוטב סויה וליים (57 שקלים); טטאקי טונה עם קולרבי מוחמץ ורוטב מירין וסויה עם ריבת בצלי שאלוט (63 שקלים); סשימי סלמון עם קרמל יוזו, גזרים כבושים ושמן שומשום (60 שקלים); סשימי סלמון עם קרמל יוזו, גזר צהוב מוחמץ ושמן שומשום (60 שקלים); פאני פורי עם סביצ'ה טונה ואננס, בוטנים מסוכרים וטוביקו שחור (65 שקלים); קרפצ'יו דג ים לבן עם רוטב עגבניות שרי צהובות, יוגורט מיובש ושערות אטריות אורז (62 שקלים); סיגר דג עם ממרח צ'ילי ופיש סוס וייטנאמי (65 שקלים); ובאן עם טרטר סינטה, חרדל, איולי צלפים וחמוצים פריכים (67 שקלים).
בנוסף לאוכל אסייתי מציעים כאן מבחר מנות סטנדרטיות יותר, לאלה שאינם חובבים את טעמי המזרח. בין היתר תמצאו כאן סלט סנט מור עם חסה, עלים ירוקים, גבינת סנט מור וויניגרט תפוחים (56 שקלים); פיתה באן טלה מפורק עם מטבל מיסו דבש ובוטנים (75 שקלים); פיצה עם רוטב בשמל וערמונים, זוקיני ותרד (57 שקלים) ופיצה עם רוטב עגבניות בסגנון ספרדי עם עגבניות מיובשות וצ'ילי (32 שקלים); ושיפוד פילה עם קרם כרובית, דמי גלאס וירקות (120 שקלים).
בין קוקטיילים כאן תמצאו את המבחר הקלאסי כמו מוחיטו, מרגריטה, מנהטן, אפרול שפריץ ונגרוני, לצד קוקטיילים מיוחדים בגרסת המקום כמו פוליש מיול עם וודקה, לימון, ג'ינג'ר ביר ואנגוסטרה; מרגג'יג'י - טקילה, טריפל סק, לימון ומלח; ליצ'י בומב - עם בלוודר, סיטרון, קמפרי, ליצ'י, לילט, מחית אננס ולימון; ודארק אנד סמוקי עם דארק סיינט ג'יימס, זקאפה 23, סירופ למון גראס וליקריץ, אלדברי, ליים ולאגווין (59-64 שקלים לקוקטייל).
כרגע המקום אומנם פועל קצת מתחת לרדאר (בכל זאת, אלה הם ימיו הראשונים), ובכל זאת לא מעט סלבס כבר הקפידו לפקוד אותו (כמו יתר המקומות של בעלי הקבוצה, שמפורסמי ישראל נוהגים לבקר בהם תדיר). לפי ההייפ שנוצר סביב הבר-מסעדה החדש, אנחנו משערים שעוד תשמעו עליו הרבה.
בנוסף, זה בהחלט לא הסוף להתפתחות הקולינרית של קבוצת הבעלים; בחודש הקרוב היא מתעתדת לפתוח ברוטשילד 24 הסמוך מסעדה אסייתית חדשה, בדגש על סושי ואוכל יפני מוקפד (ממש בניין שבו פועלים בקומת הקרקע הבר ג'ימי הו ובקומה העליונה הספיק איזי). בקיצור, יש למה לחכות.
Gigi. רוטשילד 22, תל אביב. לא כשר