הטברנה של רביביה וסיליה

לכבוד הקיץ, המרפסת הקדמית במסעדת רביבה וסיליה, הידועה גם בשם Front by Reviva הופכת למיני-טברנה באווירה יוונית שמספקת אסקפיזם משתלם למדי: האפי האוור (17:30-19:00) עם 50% הנחה על כלל המשקאות האלכוהוליים. הבר משתף פעולה עם מותג אוזו 12 כך שחלק מהקוקטיילים הקלאסיים קיבלו גרסת אוזו ובתפריט מנות קלילות ביניהן פאבה (32 שקלים), עלי גפן ממולאים (46 שקלים), קלמרי מטוגן עם מטבל איולי עשבי תיבול (68 שקלים) ואפשרויות לרעבים יותר כמו סופלקי (78 שקלים) או מוסקה (78 שקלים).

ניסים אלוני 10 (מתחם G צמרת), תל אביב יפו. טלפון: 03-5466090. לא כשר

אירועי קולינריה  קיציים במטה יהודה

מסעדת רשטא בעין ראפה תארח 3 ערבים (הראשון התקיים ב-10.6) במהלכם תארח יקבים מתחלפים. כל ארוחה תכלול 9 מנות שיכינו השף והבעלים רנם ברהום ושותפו לדרך פרופסור נחום בגלייבטר, שילוו ביינות שהותאמו לאירוע על ידי היקב המתארח. הארוחות המתוכננות הבאות: 19.6 יקב הנס שטנברך וב-24.6 יקב סוסון ים מבר גיורא. מחיר: 350 שקלים לסועד. להזמנות.

בנוסף, השפית והלקטית נורית (נורה) הרץ תקיים בימי שלישי לכל אורך יוני ויולי מפגשי יין ואוכל מקומייםבמושב מטע, כשכל ארוחה מורכבת מ 7-8 מנות ותלווה ביינות מתאימים. מחיר לסועד: 380 שקלים. להזמנות ומידע נוסף ניתן לפנות בווטסאפ: 054-6621255.

תפריט קיץ סנטה כפר סבא (צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור)
תפריט קיץ סנטה כפר סבא | צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור

תפריט קיץ בסנטה

אסף זרוג, השף של ביסטרו סנטה הכפר סבאי, משלב מספר מנות חדשות לצד התפריט הקבוע: שיפודי שקדי עגל עם סלסה לימונית וקריספי כרשה (63 שקלים), טרטר טונה על עוגיות כעכ וגספצ'ו (69 שקלים), חציל בלאדי עם טחינה, פיסטוקים, דואה וגבינת המאירי (55 שקלים), לברק שלם בטאבון עם עגבניות, אספרגוס, יין וחמאה חומה (129 שקלים) ועוד.

עתיר ידע 4 (מתחם אושילנד), כפר סבא. טלפון: 072-2649288. לא כשר

תפריט קיץ בנורדר

מסעדת נורדר בהובלת שף ליאור כהן משיקה תפריט קיץ שכולל תוצרת מיקבים ויצרנים מקומיים, שיוגש לצד תפריט הבראנץ' ותפריט הערב הקבועים של המקום. בין המנות החדשות של תפריט הקיץ: שורט ריבס וארטישוק ירושלמי בציר עוף (62 שקלים), גבינות של מחלבת הנוקד לצד קרקר מקמח אינקורן וריבת משמש (79 שקלים), דג מטוגן עם יוגורט שיפקה (54 שקלים) ועוד.

דיזנגוף 245, תל אביב יפו. טלפון: 073-3319417

שף ותפריט חדש בספיק איזי (צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור)
שף ותפריט חדש בספיק איזי | צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור

שף ותפריט חדשים בספיק איזי

בר ספיק איזי ברוטשילד עבר שיפוץ והשתדרג בין היתר בשף ותפריט חדשים. אורי סיגל (הוטל מונטיפיורי, קפה אירופה) מכין כאן לבליינים צ'יפס דק ביתי (34 שקלים), סלט קיסר (54 שקלים), סביצ'ה דג ים על ברוסקטה (57 שקלים), טאקו שפונדרה בבישול ארוך (66 שקלים), נאמס (65 שקלים), שיפודים מעניינים ועוד.

רוטשילד 24, תל אביב יפו. לא כשר

עסקיות חדשות בווילה מארה (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
עסקיות חדשות בווילה מארה | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור

עסקיות בווילה מארה

שף אלכסנדר דרוז מציע בווילה מארה 3 ארוחות עסקיות בטווח מחירים משתנה כשעל כוס יין לצד הארוחה תשלמו 22 שקלים ועל קינוח 28 שקלים. ארוחה עסקית ב-65 שקלים כוללת מנה עיקרית ושתייה, עסקית ב-85 שקלים כוללת גם מנה ראשונה בנוסף לעיקרית ושתייה (בין הראשונות: סלט שוק, מרק משתנה, ארטישוק א לה רומנה, פטה כבד עוף, גרבדלקס ועוד) ועסקית ב-110 שקלים כוללת כבר מגוון מנות עיקריות רחב יותר, למשל שרימפס מרינייר, סלמון וירקות ועוד.

הרברט סמואל 88, תל אביב יפו | דרך בן גוריון 69, בת ים. לא כשר

תפריט קיץ בתמרלין

מסעדת הבשר בנהלל חנכה לאחרונה תפריט קיץ עם מנות כמו סלט עשבי תיבול עם ענבים, זרעי חמנייה ודלעת קלויים; שלישיית מיני צ'וריסו על חרדל ויסקי וסלט עלים; רוסטביף סינטה על חלה קלויה; עלי גפן על יוגורט, שמן זית ושמיר ועוד.

תמרלין, מושב נהלל. טלפון: 077-7242042