בשנתיים האחרונות חווה שוק שרונה בתל אביב אי אלו תהפוכות. אחרי התחלה חזקה מאוד ודעיכה חזקה לא פחות החליטו לשנות כאן כיוון ולהתחמש בכמה מהשמות הלוהטים ביותר בתעשיית המסעדנות המקומית, בתקווה שיעניקו לשוק הילה זוהרת וימשכו פודיז מכל הארץ לבלות במקום.
השחקן החדש בנבחרת הוויב החדש של השוק הוא השף יובל בן נריה (טאיזו) שהעביר את מסעדת מיאזקי שלו לשרונה מרקט, אחרי שפעלה בשוק צפון ברמת החייל. בן נריה חובר כאן לשמות כמו הקוסם, רחל בן אלול ואייל שני, ופתח השבוע את מיאזקי המחודשת שכוללת גם תפריט חדש ואף שיתוף פעולה עם רשת ראמן יפנית בשם THANK. במסגרץ שיתוף הפעולה מנה של בן נריה תיכנס לתפריט הרשת בטוקיו, ואילו מנה של ראמן עוף קר מבית הרשת היפנית תימכר במיאזקי בתל אביב.
מיאזקי החדשה פועלת באופן דיגיטלי עם מסכי הזמנה שמוצבים בסניף ואיסוף עצמי מתוך כוורות איסוף. המקום מעוצב בהשראת תחנת רכבת יפנית עם מסכים שמדווחים על קצב התקדמות המנות. בלב המקום עומד גריל הרובטה והוא משפיע באופן ניכר על התפריט, שלא מכוון למטבח היפני בלבד, אלא קורץ למטבחים נוספים.
התפריט כולל מבחר מרקי ראמן על בסיס ציר עוף עם אופציות כמו טורי פאייטן - ציר עוף מעושן עם שומר צלוי בחמאת יוזו קושו, צ'אשו פרגית ותרד שחור, אטריות חיטה ומנקאי, חילבה וביצה חצי רכה; ראמן עגבניות טבעוני על בסיס ציר עגבניות מעושנות, מלפפון, סלרי, אצות נורי, אריסה מתוקה, עגבניות צלויות ואטריות מנקאי; והראמן הקר המדובר - טנטנמן THANK - עם ציר עוף, טחינה, חלב סויה, אטריות חיטה ומנקאי, כוסברה, מחית צ'ילי ושעועית, ביצה חצי רכה, אריסה, פרגית קצוצה וירקות שרופים.
מלבד המרקים התפריט כולל גם קבבויאקי - לחמניית חלב ארוכה עם קבב בקר מתובל בקארי יפני ובצל מקורמל, מיונז, ברביקיו, מלפפון חמוץ, חסה אייסברג ובצל סגול; סלט ניסואז' עם סלמון קונפי, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, אנדיב, עלי חזרת, טפנד זיתים ונורי, צלפים, ביצה חצי רכה ורוטב ויניגרט חרדל יפני; כריך קריספי צ'יקן בלחמניית חלב עם מיונז יפני, רוטב חמוץ מתוק, חסה אייסברג, בצל סגול וקימצ'י כרוב; קלאב סנדוויץ' סלמון מלחם לבן עם סלט סלמון צלוי מתובל במיונז יפני, מירין, חזרת וליים, ממרח אבוקדו וואסבי, מלפפון, נבטי אלפלפא, בצל סגול ושמיר; וצ'יפס מתובל ביוזו.