אחרי מסעדת קוקו במבינו והמבורגריית פאט קאו התל אביביות, השף טום אביב מתרחב עם שתי מסעדות חדשות שלו ושל קבוצת המסעדנות שלו, קוקו גרופ. מסעדה חדשה אחת תתמקם בקרוב בשרונה מרקט בתל אביב ומסעדה נוספת תיפתח כבר השבוע לראשונה מחוץ לתל אביב, ותפעל בראשון לציון.
בהמשך לרוח של פאט קאו, שני המקומות יתמקדו בבשרים וטום ישתף בהן פעולה עם הקצב שגיא טריגר, עמו הוא גם פתח את ההמבורגריית פאט קאו. טריגר אחראי על חומרי הגלם בדגש על תחום הבשר במסעדות, בעוד טום אחראי על התפריטים בשני המקומות.
המסעדה בראשון לציון נקראת ג'אנגו. היא תיפתח רשמית ממש היום והיא ממוקמת ברובע המסחרי של ראשון לציון, ברחוב משה בקר ההומה. ג'אנגו תגיש ארוחות צהריים וערב, כשהמקום מבוסס על בשרים מעושנים - מנתחים ועד המבורגרים שונים. בנוסף יוצעו כאן גם מנות עוף.
בין המנות בתפריט מציע טום ג'אנגו סיזר - סלט קיסר עם פרגית בציפוי מתובל עם רויאל ברביקיו (39 שקלים); המבורגר קלאסי - בייסיק פאט סטייל ובו קציצת בקר ואיולי בלחמניית שומשום צרובה (49 שקלים); סלופי טום - קציצת בקר מפורקת עם דמי גלאס ובירה, בצל מטוגן, קטשופ ברביקיו, איולי בלחמניית חלה צרובה (56 שקלים); וספייסי ג'אנגו - קציצת בקר עם רויאל חריף, גאודה צ'ילי, ריבת בצל וחלפיניו בלחמניית שומשום צרובה (59 שקלים).
לקרניבורים מציעים כאן נתחים כמו פילה בקר במשקל 250 גרם; אנטריקוט על העצם במשקל 350 גרם או סינטה נברסקה במחירים שנעים בין 109-139 שקלים לנתח בלבד, כשבמסגרת ארוחה עם מנת צד כמו צ'יפס בלגי, סלט חסות בוויניגרט בזיליקום או צ'יפס בתבלינים, המחירים נעים בין 119-149 שקלים.
המסעדה השנייה נקראת טריגר אנד טום בוצ'ר שופ והיא תיפתח בעוד מספר שבועות בשרונה מרקט בתל אביב. כרגע המקום פועל במתכונת של קצבייה, ובקרוב יהפוך להיות קצבייה שמשלבת גם מנות בשר באווירה לא מחייבת על בסיס הבשרים בוויטרינה. בין האפשרויות פה למשל יהיה ניתן למצוא סטייק נברסקה, אנטריקוט מקומי, נתחים מיושנים ותפריט עם מנות נוספות עליהן יהיה אחראי אביב.
ג'אנגו. משה בקר 11, ראשון לציון, טלפון: 03-6224747. לא כשר
טריגר אנד טום בוצ'ר שופ. שרונה מרקט, תל אביב. לא כשר