בשורה מרעישה לחובבי הפחמימות, וגם לחובבי השף אייל שני (ואנחנו מניחים שיש חפיפה משמעותית בין שתי הקבוצות): אחרי שכבש את פריז, וינה ותל אביב עם ממלכת הפיתות שלו המזנון, שני פונה לנישה חדשה ומפתיעה בגזרת אוכל הרחוב: פיצות. בעוד כחודש עתידה להיפתח פיצרייה חדשה ומעניינת של קבוצת המסעדנות של השף שני בשיתוף עם קבוצת התדר.
איך אתם עם מתכונים לשבועות?
כזכור, זה אינו העסק הראשון שבו שותפה קבוצת התדר עם שני ושותפו שחר סגל. הקבוצות משתפות פעולה גם בברי האוכל המצליחים פורט סעיד ורומנו. הפיצרייה החדשה תיפתח במתחם שבו פועל הרומנו, בית רומנו, ולצורך העניין השתלטה הקבוצה על שתי חנויות שפעלו בסמיכות לבר.
השם של הפיצרייה החדשה טרם נקבע סופית, וכרגע נשקל השם "תדר", משום שהמקום יהווה בחלקו גם אולפן שממנו תשדר תחנת הרדיו האינטרנטית של התדר. עוד אנחנו יודעים לומר שיוצב במקום, שעכשיו נערכים בו שיפוצים, טאבון עצים גדול, שעושה עכשיו את דרכו מאיטליה, ושלפחות בהתחלה תוגש בו פיצה מסוג אחד בלבד: מרגריטה קלאסית.
כמו שאפשר לצפות, אייל שני, כמו אייל שני, לא עושה דברים על רגל אחת. בימים אלה הוא מקיים תחקיר פיצות מקיף - במטרה להגיע לתוצאה הטובה ביותר האפשרית. ואם הרעיון של פיצה מידיו של שני לא מספיק עושה לכם את זה, דעו כי התכנון הוא להגיש סלייסים ענקיים במחירים סבירים. אנחנו לא יודעים אם הבחירה במאכל האיטלקי האייקוני היא מקרית או לא אבל ייתכן ששני שהצטלם לאחרונה לתכנית החדשה "קרב השפים הגדול - איטליה" (בקרוב בקשת) שאב השראה מביקורו בארץ המגף.
הפיצרייה החדשה תהיה המסעדה העשירית שמפעילה קבוצת המסעדנות של שני בארץ ובעולם, אחרי מסעדת סלון הוותיקה, מסעדת צפון אברקסס, הברים פורט סעיד ורומנו, סניפי המזנון באבן גבירול, המלך ג'ורג' ושכונת רמת החייל בתל אביב, וסניפי המזנון בווינה ובפריז.
פיצה תדר. דרך יפו 9 (בית רומנו), תל אביב.