בשנה החולפת השף אייל שני החליט שהגיעה העת להפיץ את בשורת המזנונים שלו לא רק ברחבי העולם אלא גם ברחבי הארץ. הסניף הראשון, אחרי הסניפים המצליחים בתל אביב, התמקם בבני דרור ויצר באז גדול ומאז נפתח גם סניף בקריית ענבים. כעת, נפתח המזנון השישי בארץ, הפעם באשדוד.
המזנון של שני באשדוד יחל לפעול בחודש הבא במתחם ביג בעיר. הוא יהיה לא כשר, כמו יתר המזנונים ויפעל בכל ימות השבוע עם הפיתות של שני במבחר מילויים, חלק ייחודיים לאותו הסניף וחלקם להיטים מוכרים כמו פיתה לבנה עם כרובית, פיתת רטטוי או פיתת סטייק אנד אגז. הסניף הבא של המזנון בישראל עתיד להיפתח בקרוב ביהוד.
בנוסף להתפתחויות בגזרת הפיתות בישראל, הפיתות של שני ממשיכות לכבוש גם את העולם: סניף חדש של המזנון עתיד להיפתח בקרוב בבוסטון (אחרי מספר סניפים בניו יורק, פריז, וינה, ומלבורן), כשבימים אלה נמצא שני במיאמי, שם עתידה להיפתח בסוף השבוע הקרוב מסעדת הסלון שלו (סניפים נוספים של הסלון קיימים כבר בניו יורק וגם באיביזה וכמובן מסעדת האם בתל אביב).
סלון מיאמי היא העתק של מסעדת הסלון של שני בתל אביב רק בווריאציה אמריקאית- משמע הרבה יותר גדולה. המסעדה נפתחת בשיתוף מייג׳ור פוד גרופ, שהם בעלי מסעדות מוכרות ונחשבות כמו קרבון בארה"ב שנדלקו על המסעדות של שני בעת ביקורים בתל אביב והחליטו לייבא למיאמי את המסעדה שמצליחה להיות בד בבד מסעדת יוקרה וסוג של מועדון לילה.
האוכל של שני בסלון מיאמי ינסה לכבוש את לבבות המקומיים בעזרת להיטים כמו פוקצ'ות ענקיות, בייגל במילוי שרימפס, סטייקים ופיתות שנעשות במקום, לצד מנות ייחודיות כמו בוראטה על קרפצ'יו עגבניות שלה קורא שני בוראוה עגבניות בנדיקט, בכפוף למחירים שלא ניתן להתעלם מהם. אותו תמחור גם הפך את שני לדמות מפורסמת מאוד בסצנת המסעדנות בניו יורק אחרי שהסלון שלו התפרסמה לאור הגשת מנת עגבנייה ב-24 דולר. במבט לאחור על התרחיש שהסעיר את התקשורת האמריקאית (והמקומית) בשנת 2019, היא ממש לא עיכבה את המשך התפתחותו של שני באמריקה, וכנראה אף האיצה אותה.