סושי פו, שהחלה כמסעדת סושי פופולרית בתל אביב, הולכת ומתרחבת בשנים האחרונות לכדי אימפריית מסעדנות ארצית שאוהבת במיוחד להישאר מתחת לרדאר התקשורתי. נכון לעכשיו הקבוצה מונה לא פחות מ-4 מסעדות ביניהן קיסו בקריית אונו, ני-שי בנתניה ונוצ' ברמת השרון, ועכשיו יש מצטרפת טרייה וחמישית במספר שנפתחה במהלך התקופה הרגישה של הקורונה ועונה לשם סטודיו.
סטודיו נפתחה לפעילות בשבוע שעבר במתחם ג'י צמרת בתל אביב, ובניגוד למסעדות כמו פו וקיסו, היא לא מוגדרת כסושייה או אפילו כמסעדה אסייתית, אלא כביסטרו משפחתי, שבהתאם לאופי הקבוצה הוא בעל זיקה אסייתית רחבה למדי. בניגוד למסעדות האחרות של הקבוצה, סטודיו תגיש לראשונהגם ארוחות בוקר, כשמלבדן תמצאו כאן ארוחות צהריים וערב, ותפריט סושי עם כמה מהשלאגרים של מסעדת האם ותפריט קוקטיילים מוקפד במיוחד.
נתחיל מהסושי שכולל מגוון רחב למדי: מרולים קלאסיים כמו מאקי סלמון ואבוקדו או טונה אדומה ובצל ירוק דרך רול שרימפס טמפורה עם סלמון ואבוקדו, סשימי ילו טייל, ניגירי בס ועד גולדן רול עם ספייסי סלמון, אבוקדו וחסה בציפוי שבבי בטטה.
בגזרת הרולים המיוחדים יש כאן אופציות כמו רול עם אספרגוס, אבוקדו ופטריות שיטאקה עם סשימי בס, טונה, אבוקדו, סלמון ואיולי ווסאבי; קרייזי רול עם סלמון, אבוקדו, גבינת שמנת, בצל ירוק בציפוי סלמון ושבבי טמפורה; מנת קוביות אורז פריכות בציפוי שבבי אורז מטוגנים בחמאה ועליהם ספייסי טונה, אבוקדו, עירית, כמהין וצ'ילי אדום; וסשימי רול עם טונה אדומה, סלמון, בס, אבוקדו ועירית עטופים באצות נורי וסשימי מלפפון לצד רוטב פונזו וג'ינג'ר. טווח המחירים למנות הסושי נע בין 24 שקלים לניגירי אבוקדו הכי פשוט ועד 54 שקלים לרולים המיוחדים יותר.
תפריט הבוקר פה לא כולל שום אופציה אסייתית, אבל כולל מבחר מנות בוקר ובוהריים כיפיות כמו פרנץ' טוסט על בסיס בריוש חלב צרוב בחמאה עם ריבה, קרם פרש ופירות טריים; סלט בוקר עם עגבניות שרי, גבינת פטה, זיתי קלמטה, קרוסטיני, עשבי תיבול, שמן זית ומיץ לימון; ביצת עין עטופה באטריות קדאיף בחמאה עם צזיקי וסלט ירוק; כריך אבוקדו בלחם דגנים קלוי עם מלפפון, עגבניות שרי, שאלוט, צנונית, זרעי צ'יה ועשבי תיבול; ובוקר סטודיו - שתי ביצים לבחירה עם גבינת שמנת, אבוקדו, סלט עגבנית שרי, סלסלת מאפים, חמאה וריבה. טווח המחירים לארוחת בוקר נע בין 22-64 שקלים.
ארוחות הערב והצהריים שמוגשות כאן לצד תפריט הסושי מציעות מנות פתיחה כמו קרפצ'יו טונה אדומה על טורטיה פריכה עם איולי אנשובי, פלפל ירוק חריף, זיתים שחורים, ועלי מיקרו; פאני פורי עם ספייסי סלמון וביסלי חומוס הודי; סלט אטריות סובה עם כרוב סגול, שרי, גזר, נבטים, אפונת ווסאבי ושומשום שחור ברוטב גומא יפני; ומרק פו עם ציר עוף בנוסח וויטנאמי, כיסוני עוף אטריות אורז, נבטים, בצל ירוק וכוסברה (30-56 שקלים למנה ראשונה).
המנות העיקריות כבר נוטות לכיוון הביסטרו הקלאסי עם אופציות כמו שניצל עם צ'יפס; מדליוני פילה בקר עם רוטב פלפלת ופירה; המבורגר על לחמנייה רכה עם חסה, עגבנייה ובצל סגול; וכריך עוף בלחם קסטן ורוטב בשמל חרדל (52-128 שקלים למנה עיקרית). בתפריט גם מספר אופציות לילדים כמו שניצל, פסטה, המבורגר ופיש אנד צ'יפס.
סטודיו פתוחה לפעילות בשעות 08:00-23:30, כשארוחות הבוקר כאן מוגשות ב 8:00-12:00 בימות השבוע ובשישי, ובימי שבת הן מוגשות עד 13:00. כעת רק נותר לראות אם המסעדה החדשה תהיה אף היא להיט, בדומה ליתר המסעדות מבית הקבוצה.
סטודיו. מתחם צמרת, תל אביב. 03-5444024. לא כשר