על עיסוקיהם הקולינריים של זוכי "מאסטר שף" כמו אבי לוי וטום אביב אנחנו שומעים ללא הרף, אבל גם בין משתתפי התוכנית ישנם רבים שפתחו במהלך השנים מסעדות ובתי אוכל שווים. אחת החביבות עלינו ביותר היא מיכל אפשטיין, שהגיעה למקום הרביעי והמכובד בעונה החמישית של התוכנית ומאז פתחה עם שותפה יונתן קובארי את אחד המקומות הכי כיפיים בתל אביב.
אנחנו מדברים כמובן על איטס קפיטריה - בית קפה מסעדה שהסניף הראשון שלו פועל כבר למעלה משנתיים בשדרות בן גוריון בלב תל אביב, והסניף השני נפתח ממש עכשיו בבית מלון חדש ואופנתי בשם סאם ובלונדי ברחוב שינקין בעיר. בשנים האחרונות עסקים רבים ברחוב התוסס-לשעבר לא מצליחים להתרומם בגלל המשבר שפקד אותו אחרי השיפוצים, אבל לדברי אפשטיין דווקא מהסיבה הזאת ישנה הערכה רבה למקומות מוצלחים בשכונה, ותושבי האזור מפגינים התלהבות רבה מהמקום החדש. לפחות בינתיים נראה שההימור של אפשטיין השתלם, ולראיה - המקום הומה אדם מהשנייה שבה הוא נפתח ועד הסגירה.
האוכל בסניף החדש של איטס בשינקין נהדר בדיוק כמו זה שבסניף האם. גם פה נתקלים ממש עם הכניסה בהיצע מסחרר של מתוקים מפתים כמו עוגת גבינה יפהפייה, בראוניז שמנמנים, עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות, ברד פודינג שוקולד (וברד פודינג מלוח נהדר עם תרד וגבינה), כריכים מגוונים ומאפים כמו סקונס מתוקים או מלוחים, שקשה להישאר אדישים אליהם. בשעות הצהריים התפריט משתנה ומוצעת ויטרינת סלטים רחבה עם מנות כמו כרוב נהדר, שנאפה לכדי שלמות ואז מוגש עם רוטב קיסר מצוין ופרמזן, וסלט של אורז לבן ואורז בר עם דלעת מקורמלת וכרובית בוויניגרט ג'ינג'ר-מייפל.
בניגוד לסניף ברחוב בן גוריון, בסניף שינקין החדש מגישים גם תפריט אלכוהול, בהתאם לאווירה החו"לית של המלון שבו הוא נמצא, וגם ארוחות בוקר מסודרות למי שיש לו זמן לשבת: ביצים מאודות על ברוסקטה עם סלמון וקרם פרש או ברוסקטת פלפלים קלויים ומסקרפונה; קרואסון במילוי גבינת סנט מור, ריבת בצל, שקדים קלויים ורוקט; פרנץ' בבקה - שתי פרוסות של פרנץ' טוסט על בסיס בבקת שוקולד עם קרם פרש ותותים ועוד. ארוחות הבוקר מוגשות בכל ימות השבוע עד השעה 11.00 (בהמשך יורחבו שעות ההגשה בסופי השבוע).
לפי אפשטיין ההתרחבות הנוכחית היא לא המילה האחרונה, ויש לה ולשותפיה באיטס עוד חלומות רבים שהם מתכננים להגשים. אנחנו רק מקווים שהם יהיו מוצלחים כמו אלה שהוגשמו עד עכשיו.
איטס (EATS). שינקין 20, תל אביב