רשת חינאווי ידועה בזכות מכירת בשרים, וכעת מתרחבת למסעדה חדשה בשם פורטר האוס בנוף הגליל. המקום, שעל האוכל בו אחראי דוד אלמקייס (לשעבר דוד ויוסף), יתבסס כמובן על הבשרים מבית הרשת ויכלול במתחם שלו גם חנות יין ומשקאות אלכוהוליים, מעדנייה, חדר יישון בשרים וקצבייה.
המנות במסעדה מבוססות על הבשרים שמגיעים מהקצבייה במתחם ומיושנים עד 120 ימים. גם את היינות שמלווים את הארוחה ניתן יהיה לבחור מההיצע הרחב של החנות, כך שמדובר בשיתוף פעולה של כלל הגורמים במתחם יחד.
המנות הראשונות מתמקדות כאן גם כן בבשרים עם אפשרויות כמו טרטר ואגיו (79 שקלים), פיקניה על גחלים ( 79 שקלים), מרגז וכרוב צלוי בפחם (68 שקלים) וסיגר גבינות בשילוב קרפצ'ו בקר (64 שקלים).
בין המנות העיקריות במקום אפשר למצוא פילה בקר בציר בקר ויין אדום לצד תפוחי אדמה (129 שקלים), המבורגר ואגיו ( 89 שקלים), T BONE טלה על הגריל ( 99 שקלים), אנטריקוט ואגיו 300 גרם ( 210 שקלים), אנטריקוט בלאק אנגוס 300 גרם (139 שקלים) ועוד שלל נתחים על העצם כמו פריים ריב, פורטר האוס, טומהוק ועוד.
המקום פתוח כרגע רק בשעות הערב בשעות 18:00-23:00 ובקרוב יורחבו שעות הפעילות גם לשעות הצהריים.
פורטר האוס. שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל. 077-5003626. לא כשר