את אסתר ויהונתן קשה לשכוח מהניצחון שלהם ב-MKR המטבח המנצח, ואף יותר קשה לשכוח מהסיפור האישי שלהם שכולל הרבה עליות ומורדות, דרמה וכיום גם 5 ילדים קטנים. לפני הקורונה, פתחו השניים מסעדה בצפת, שהייתה תוספת מרעננת לזירה הקולינרית של העיר. מאז המקום נסגר ובני הזוג חזרו למרכז וחיפשו מיקום אחר להגיש בו אוכל ביתי טעים במיוחד.
כעת זוג הבשלנים משתלב במתחם קיטשן 94 במגדלי אלון בתל אביב, שם פותחים אסתר ויהונתן פופ אפ שיגיש בחודשים הקרובים את האוכל שלהם, שכולל כמה מהמנות שהם הגישו בתכנית. המקום יפעל, לפחות בתחילה , משעה אחת עשרה וחצי ועד ארבע אחרי הצהריים כשבשאיפה שלהם, אסתר ויהונתן רוצים להרחיב את הפעילות בהמשך גם לשעות הערב, וכן למשלוחים.
בין האופציות שהשניים יגישו אפשר למצוא את החומוס של יהונתן חומוס חם עם גרגרים, ביצה קשה, טחינה, שמן זית ותבלינים (32 שקלים); חומוס בשר (48 שקלים); לחם פרנה על אבנים עם טחינה לבנה, אריסה, וסחוג קצוץ בידיים (22 שקלים); חציל שרוף עם טחינה עמבה, בצלים ירוקים ושום קונפי (22 שקלים); סלט עגבניות חריף, שום וכוסברה (28 שקלים); סיגר ממולא בדג קצוץ ותבלינים צפון אפריקאים עם טחינה, אריסה וממרח לימונים כבושים (28 שקלים); וסיגר ממולא בבשר טלה טחון (28 שקלים).
בין העיקריות כאן חריימה קציצות דגים עם פרנה שרופה וטחינה לצד תוספת כמו אורז או תפוחי אדמה; קציצות בקר כמו של אמא לצד סלט ותוספת לבחירה; בשר ראש עם תוספת וסלט; סגפו פולי שכבות חציל, בשר בקר ובשמל; קציצות עוף עם מנגולד ולימונים; וקדירת כרעי עוף וירקות. 58 שקלים כמנה עסקית לצד לימונדה.
אסתר ויהונתן. קיטשן 94. יגאל אלון 94, תל אביב יפו (מגדלי אלון). ראשון-חמישי 11:30-16:00. כשר