אחרי המזללה, כתית, לומינה, ובלו סקיי בתל אביב, השף מאיר אדוני הודיע הערב על פתיחת מסעדה חדשה לקבוצת כתית, שתמוקם הפעם בקיסריה. המסעדה החדשה מתוכננת להיפתח במתחם הגולף בקיסריה, בחודש אוקטובר הקרוב, ואדוני החל כעת בגיוס אנשי צוות למקום החדש.
יש לנו פייסבוק, בואו
זאת אינה הפעם הראשונה שבה אדוני פותח מסעדה מחוץ לתל אביב. את כתית, מסעדת העילית הראשונה שלו פתח בתחילה בכפר רות, שם היא פעלה מספר שנים עד שעברה לתוך תל אביב, ומאז החליפה מספר מיקומים בתוך העיר. המסעדה עברה לאחר מכן גם סדרה של שינויים בגודל ובקונספט, עד אשר התמקמה בשנה החולפת בסמיכות למזללה, במיקום קטן ואינטימי.
הקונספט של המסעדה החדשה בקיסריה יהיה בראסרי ישראלי עכשווי. מדובר במסעדה משוחררת שמזכירה את מסעדת המזללה של אדוני בתל אביב, רק עם דגש על אוכל מקומי, ישראלי ומודרני. עד כה פעלה במתחם הגולף בקיסריה מסעדה אחרת, שתיסגר ותעבור שיפוץ נרחב לקראת הפתיחה.
עוד באוכל טוב:
תכירו את לה אוטרה, מקסיקנית אחרת
אכלנו בחדשה של אבי לוי
טעמנו קליק היסטרי
בשנים האחרונות מרחיב אדוני את עסקיו ופועל גם מחוץ לעולם המסעדנות. מלבד פתיחת המסעדות הכשרות לומינה ובלו סקיי בשיתוף מלון קרלטון בתל אביב, והשתתפות בתכנית משחקי השף כאחד השופטים הוא גם השיק קו כריכים שנמכר בימים אלה בחנויות הנוחות של רשת סונול ואף הכריז על שיתוף פעולה עם קבוצת מיומנה במופע מיוחד שישלב אוכל. עבור אדוני וקבוצת כתית, המסעדה החדשה בקיסריה תהיה החמישית במספר. ולצדה, הודיעה הקבוצה כי היא מתכננת להתרחב בשנים הקרובות גם לפעילות בחו"ל, עם פתיחת מסעדה בניו יורק.
בינתיים, עד הפתיחה של החדשה בקיסריה, חוגג אדוני 13 שנות פעילות למסעדת כתית. במסגרת האירועים יוגש תפריט טעימות של מנות נבחרות שהוגשו במסעדה מפתיחתה ועד היום, כמו קינוח אדמה המפורסם. המנות המיוחדות יוצעו בכתית ובמזללה הסמוכה ובהמשך יגיעו להתארח במסעדות גם שפים מובילים מהעולם, כדי לחגוג עם אדוני.