סניף חדש למקדונלד'ס, נמל התעופה בן גוריון

רשת מקדונלד'ס חזרה לטרמינל 3 עם סניף שיהיה פתוח 24 שעות ביממה. ללקוחות הממהרים לטיסה מציעים במקום אריזת טייק אוויי שנפתחת לשני מגשים, לשמירה על היגיינה. בנוסף, בקרוב ייפתח סניף מקדונלד'ס נוסף, באולם שחקים בטרמינל 3.

לפרטים

מבשלת ג'מס פותחת סניף בגבעתיים

סניף חדש של מבשלת ג'מס נפתח לפעילות ברחוב שנקין 33 גבעתיים. במקום יציעו את מבחר הבירות של ג'מס ומנות שינועו בעיקר סביב כריכי פניני איטלקיים במילויים כמו עוף, דגים מעושנים, אסאדו, ירקות ועוד.

לכל הפרטים

סניף חדש לרשת רובן, חדרה

רשת הבשרים פותחת סניף חדש בחדרה, ובו יתקיימו גם ערבי טעימות בשרים מהמעשנה. בין המנות: באו במילוי שווארמה שורטריבס, המבורגר במשקל 400 גרם עם בקר וקורנביף ושורטריבס בקר מהמעשנה. בימות השבוע מציעים במקום משלוחים לחדרה, גבעת אולגה וקיסריה.

רובן חדרה. פרופסור דן שכטמן 10, חדרה (מתחם "מול החוף וילג'"). 04-9005888

רובן. כריך בשר (צילום: בן יוסטר,  יחסי ציבור )
רובן. כריך בשר | צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור

פסטיבל אוכל סיני, תל אביב

ב-4.1 יתקיים בתל אביב פסטיבל אוכל סיני של השף תומר בר מאיר והשף אלדד ששון. באירוע יוגשו מנות כמו סלט מלפפונים סצ'ואני, סלט שעועית ברוטב שומשום מעושן, סלט עור טופו עם סלרי וגזר, סלט פטריות אוזן העץ, באן במילוי ראגו טופו וחצילים עם מחית סויה מותססת, מרק וון טון ומומו טיבטי במילוי ירקות וטופו. בנוסף יתקיימו סדנאות כמו סדנת דאמפלינגס או טקס תה, יוגשו קוקטיילים של הטי האוס, ושף ישראל אהרוני יתקלט ויעביר הרצאה על דרך המשי.

לכל הפרטים

פיצה טבעונית של שמש (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
פיצה טבעונית של שמש | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

פיצה טבעונית בפיצה שמש

רשת הפיצות מציעה פיצה טבעונית חדשה במחיר 30 שקלים למגש. הפיצה מגיעה עם גבינה טבעונית על בסיס קוקוס.

לפרטים

תפריט חדש בהרברט סמואל, הרצליה

המסעדה מציעה תפריט חורף חדש עם מנות כמו טרטר אינטיאס עם פלפלים קלויים וחומץ אמרנה (58 שקלים); טונה טרייה עם קולרבי נא ממולא בקולרבי אפוי וקרם שקדים, פלפל חריף, שמן זית ולימון (82 שקלים); ניוקי תפוח אדמה עם שומר וזוקיני, רוטב עגבניות צהובות וערק (88 שקלים); בויאבז – מרק דגים ממרסיי (84 שקלים; ופיצ'י קרבונרה - פסטה מגולגלת ביד עם פלפל שחור, חזה עגל מעושן ותרד (98 שקלים).

הרברט סמואל. השונית 4, הרצליה

הרברט סמואל. בר ים (צילום: יונתן בר חיים ויאיר שגיא,  יחסי ציבור )
הרברט סמואל. בר ים | צילום: יונתן בר חיים ויאיר שגיא, יחסי ציבור

סניף חדש לסטקיית הבוקרים, חיפה

בקניון עופר נפתח השבוע סניף חדש של סטקיית הבוקרים, המציע, בנוסף לתפריט הבשרים המגוון, ארוחת בוקר בכל יום בשעות 9:00-12:30 (גם בשישי ושבת). בין המנות במסעדה: המבורגר טבעוני (69 שקלים), סטייק אנטרקוט מרמת הגולן (129 שקלים ל-300 גרם) וכנפי עוף בגריל במרינדת ברביקיו (32 שקלים).

הבוקרים. גרנד קניון, חיפה

פסטיבל דגים בנאם, תל אביב

ביום ראשון יתחיל בנאם פסטיבל דגים שיימשך עד 9 בחודש, בהשתתפות השפים ישראל אהרוני, אוראל קמחי, גיא גמזו, תומר טל ועומר מילר. במסגרת הפסטיבל כל אחד מהשפים יגיש מנה מיוחדת: עומר, מילר, למשל, יגיש קציצות מוסר ים מתובלות בקאו קאווה, כפיר ליים, צ'ילי שאטה, ג'ינג'ר, למון גראס ובזיליקום תאילנדי; וישראל אהרוני יכין לברק שלם מאודה עם למון גראס, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, צ'ילי אדום וכוסברה.

לפרטים נוספים

תפריט חדש בג'וי גארדן, רמת גן

המסעדה מציעה תפריט חורף חדש עם מנות כמו ברוסקטת סלמון על לחם קלוי עם גבינת שמנת עשירה, סלמון מעושן, צלפים ובצל ירוק (44 שקלים); כריך אבוקדו  על לחם קלוי עם קוביות עגבנייה, בצל ירוק, נבטים ולימון (44 שקלים); פסטת פפרדלה ברוטב שמנת סלק עם גבינת עיזים, פרחי ברוקולי, פיסטוקים קלויים ופרמזן (62 שקלים); ולברק על קרם ארטישוק ירושלמי עם בוקצ'וי, ירקות צלויים וקוביות תפוחי אדמה (92 שקלים).

ג'וי גארדן. פארק לאומי, רמת גן. 03-7793223

ג'וי גארדן. תפריט חדש (צילום: אפיק גבאי,  יחסי ציבור )
ג'וי גארדן. תפריט חדש | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

מבצע אפריטיבו, רוסטיקו

רשת המסעדות רוסטיקו עורכת בימים ראשון-חמישי ב-16:00-18:00 אפריטיבו, ובמסגרתו על כל כוס משקה אלכוהולי מקבלים מנה ראשונה על חשבון הבית.

לפרטים

מנות חדשות בפסאדה, תל אביב

בין המנות החדשות בתפריט: סלט קוסקוס עם ברוקולי, כרובית, חמוציות וג'אלה (תערובת פיצוחים); סלט חסות וערמונים עם חסה אייסברג, חסה סלנובה, שרי, פלפל קלוי, קרוטונים, אגוזי מלך וערמונים, ברוטב ויניגרט; וקינוח בורליזו - ברולה נוגט עם קרמבל אגוזי לוז.

פסאדה. דיזנגוף 196, תל אביב. 054-5784488

קינוח בורליזו. פסאדה (צילום: ספיר קוסא,  יחסי ציבור )
קינוח בורליזו. פסאדה | צילום: ספיר קוסא, יחסי ציבור

ארוחות בוקר ובראנץ' חדשות במסעדת בית שלום, מטולה

המסעדה חזרה להגיש ארוחות בוקר ובראנץ' של השף מוסטפא סלילי. בתפריט: ארוחה כפרית זוגית עם ביצים, לחם, חמאה, ריבת הבית, זיתים כבושים של חיימק'ה, טונה, גבינות קשות, מטבלי טחינה ויוגורט, דג כבוש, ממרח עגבניות מיובשות, סלט חצילים וסלט ירקות טרי, מוזלי ושתייה קרה וחמה (135 שקלים); וארוחת בוקר בקטנה עם ביצים, לחם, חמאה, זיתים, טחינה, יוגורט, גבינה רכה, סלט ירקות, שתייה קרה וחמה (49 שקלים). ארוחת הבוקר והבראנץ' מוגשת בשעות 9:00-16:00.

לפרטים

אוראל קמחי מארח את עינב אזגורי, תל אביב

אזגורי יתארח ב-7 בחודש בפופינה של אוראל קמחי. בתפריט יציעו השניים מנות כמו גוז'ר וריבת חבושים; לטקס תפוחי אדמה עם לקרדה, קרם פרש וקוויאר שחור; סלט בייבי כרישה עם ויניגרט שאלוט, אגוזי לוז קלויים, עלי חרדל ובצל סגול; ופילה דג לבן עם שעועית ירוקה מוקפצת עם אצות, ולוטה דאשי עוף ושמן צ'רביל.

פופינה. אחד העם 3, נווה צדק, תל אביב. 03-5757477

סלט בייבי כרישה של עינב אזגורי (צילום: עינב אזגורי,  יחסי ציבור )
סלט בייבי כרישה של עינב אזגורי | צילום: עינב אזגורי, יחסי ציבור

משקאות חדשים בבי פרש

הרשת מציעה משקאות חדשים על בסיס חליטות תה עם טפיוקה וכדורי פרי. בין האפשרויות: מאצ'ה וניל חם עם  גרידת לימון, תה מאצ'ה וטפיוקה; צ'אי הודי חם עם הל, קינמון, ג'ינג'ר, ציפורן, אגוז מוסקט וטפיוקה; וחליטת סיידר – תפוחים, אננס, היביסקוק, מנגו, פפאיה, צימוקים וטפיוקה.

לפרטים נוספים