בלאק פריידי בדליקטסן, תל אביב
סניפי הדליקטסן מציעים לכבוד בלאק פרידיי הנחות לאורך סוף השבוע: 10% על האוכל המוכן במקום, עד 25% על הגבינות, יינות מרתף מתיישנים יוצעו אף הם למכירה וכן תוצע הנחה על כלים ממסעדות הקבוצה. המכירה תימשך מיום שישי ב-12:00 ועד 30.11 (יום שני) בחצות. באתר האינטרנט של הדליקטסן.
סניף חדש לפאפא ג'ונס, רמת גן
רשת הפיצריות פותחת סניף חדש ברמת גן אחרי סניפים בראשון לציון, רחובות, תל אביב וחיפה. הסניף יבצע משלוחים לאזור רמת גן וגבעתיים.
פאפא ג'ונס. שדרות ירושלים 5, רמת גן
אביב משה פותח מעדנייה חדשה בנתניה
השף אביב משה מצטרף למתחם פיאנו בנתניה ופותח מעדנייה חדשה שתציע אוכל מוכן. בנוסף, יהיה במקום גם חדר פרטי שבו ניתן יהיה לערוך אירועים לעד 30 סועדים.
בלאק פריידי ברשת ג'פניקה
מיום שישי ועד יום ראשון ה-29.11 מציעים בג'פניקה רולים מיוחדים של פוטומאקי טונה אדומה עם מלפפון, גבינת שמנת וציפוי שומשום שחור (32 שקלים), ובלאק אנד רול צמחוני עם טמאגו, אספרגוס, שיטאקי וקנפיו בציפוי שומשום שחור (24 שקלים).
לפרטים
פופ אפ של כוכב הרשת ראובן מייסלוס בסרפינה, תל אביב
כוכב האינסטגרם ראובן מייסלוס, שמתמקד במנות בשר, חובר למסעדת סרפינה בתל אביב ומציע כריך בריסקט מפורק שהבשר בו התבשל במעשנה במשך עשרים שעות בתבלינים, ומוגש עם סלט קולסלאו וצ'ימיצ'ורי. הכריך יהיה זמין במשלוח.
סרפינה. איינשטיין 10, רמת אביב, תל אביב. 03-657-9080
סדנת בישול איטלקי לנטלי שפריר וניר פלר
אשת היין נטלי שפריר והשף ניר פלר יערכו ב-2.12 סדנת בישול שעוסקת ביין טבעי ורביולי. הסדנה תיערך באוויר הפתוח בהתאם לתקופה.
סניף חדש לגלידריית גולדה, תל אביב
גלידריית גולדה פותחת סניף חדש ברחוב דיזנגוף בתל אביב. בסניף החדש יציעו את כל מבחר הטעמים מבית הרשת.
גולדה. דיזנגוף 107, תל אביב
סיור פטריות בגליל המערבי
במהלך חודש דצמבר יתקיימו 3 סיורי ליקוט פטריות בגליל המערבי. בסיורים ילמדו אילו פטריות ניתן לקטוף ואילו לא, וכן מה מכינים מהן. כל אחד מהסיורים מתבצע במיקום שונה ותחת קונספט אחר. 100-170 שקלים למשתתף.
לפרטים: 072-3971215
מארז מוטי לרגל שבוע הקולינריה האיטלקי
מותג העגבניות מוטי מציע מארז מיוחד לרגל שבוע הקולינריה האיטלקית, שיימכר במהלך החודש. במארז: פחית עגבניות חתוכות דק Polpa, צמד פחיות רסק עגבניות, מחית עגבניות, רסק עגבניות בשפופרת, רוטב פיצה, עגבניות מקולפות וכן חוברת מתכונים. המארז יימכר באתר ריסטרטו במחיר מיוחד של 55 שקלים.
פופ אפ המבורגרים של קפה זליק, גבעתיים
קפה זליק עורך פופ אפ של המבורגרים בטייק אוויי ובמשלוח. בתפריט: המבורגר קלאסי במשקל 200 גרם בלחמנייה עם סלט קיסר וריבת בצל (49 שקלים); המבורגר קלאסי בתוספת גאודה שחורה מותכת וריבת בצל (62 שקלים); וקריספי צ'יקן בלחמניית בריוש עם חציל קלוי, רוטב עגבניות פיקנטי, מלפפון חמוץ ועשבי תיבול (49 שקלים).
בלאק פריידי בסוסו אנד סאנס
ביום שישי תימכר ברשת סוסו מנת צ'יפס ב-5 שקלים במשלוחים ובטייק אווי.
בלאק פריידי בפאפא ג'ונס
רשת הפיצריות תעניק בימים חמישי ושישי 40% הנחה על הפיצות לחברי מועדון פאפא ג'ונס ומצטרפים חדשים עד ה-26.11.
פלטת גבינות שחורות למעדני הטבע
לרגל הבלאק פרידיי מציעים במעדני הטבע גבינות שחורות: גבינת פחם - גבינת קשיו חצי קשה בציפוי ומילוי פחם שחור פעיל (37 שקלים); גבינה חצי קשה עם שום שחור (37 שקלים); גליל גבינת שקדים פרוביוטית בציפוי קצח (32 שקלים); וגליל שומשום עם גבינת שקדים בציפוי שומשום שחור ולבן (32 שקלים).
שוק סופגניות בקפה נורדוי, תל אביב
בתאריכים 10-18 בדצמבר יתקיים בקפה נורדוי בתל אביב שוק סופגניות מיוחדות. בין הסופגניות: מאריטוצ'י - סופגנייה אפויה בטעמים קלאסי, פיסטוק, מסקרפונה תות ומרנג לימון; סופגניות קלאסיות במילוי שוקולד או ריבה; וכן קינוחים כמו קראק פאי ועוגת גבינה בסקית. ניתן גם להזמין מראש מארזי סופגניות.
קפה נורדוי. נחלת בנימין 27, תל אביב
סדנת בישול בוכרי בשף טו טייבל
מיזם האוכל שף טו טייבל עורך סדנת בישול בוכרית ביום רביעי ה-2.12 מהשעה שש בערב. את הסדנה תעביר השפית לילי בן שלום ותלמד להכין בלינצ'ס במילוי של בשר מטוגן; וקדירת עגל עם תמרהינדי וירוקים. המחיר לסדנה וכן לערכת חומרי הגלם להכנת המתכונים- 350 שקלים למשתתף.
תפריט חדש בבורגרס בר
רשת ההמבורגרים מציעה מנות חדשות כמו המבורגר טלה בתוספת שומן כבש, וכן סלטים כמו סלט שוק עם לבבות חסה, עגבנייה, מלפפון כרוב סגול וגזר; קיסר עלים עם לבבות חסה, לבבות דקל, זיתי קלמטה ותיבול רוטב קיסר; וסלט אסייתי עם לבבות חסה, גזר וסלק אדום בתיבול רוטב אסייתי. על הסלטים ניתן להוסיף חזה עוף, שניצל, סטייק או אסאדו וכן ביצת עין או פטריית פורטובלו.