אחרי שני סניפים מצליחים בצפון, מסעדת טאטאמי האסייתית מחיפה פותחת בקרוב סניף חדש במרכז הארץ, הפעם במתחם איינשטיין BLVD המתהווה בצפון תל אביב. המתחם החדש ששייך לקבוצת חג'ג', מסתמן - לפי השפים והעסקים שחוברים אליו - בתור בשורה קולינרית של ממש לאזור צפון תל אביב בכלל (שלא ממש מהווה מוקד מסעדות שוקק עד כה), וכן למגיעים אליו מכל הארץ.
מלבד מסעדת טטאמי, עתידה להיפתח במתחם גם שלוחה ישראלית למסעדת סרפינה הניו יורקית שמגיעה לראשונה לארץ, וכן מסעדה כשרה גדולה שחלקה שיפודייה בשרית וחלקה מאפייה חלבית לשפים דוד ויוסף (דוד אלמקייס ויוסי שטרית). עוד פועלת באזור כבר המעדנייה של השף אבי ביטון סוליקה וייפתח בו גם סניף לרשת המאפיות לחמנינה.
הגרסה התל אביבית של טאטאמי תחל בתקופת הרצה בסוף החודש ותיפתח רשמית באפריל, יחד עם יתר המסעדות במתחם. בתל אביב יוגש בטאטאמי תפריט כשר עם שינויים מהתפריט המקורי של השף יאיר פיינברג (עם זאת, המסעדה תהיה פעילה בימים שישי ושבת). התפריט שיצר כאן פיינברג כולל נגיעות ממגוון מטבחים אסייתיים כמו המטבח הקוריאני, הסיני, היפני, התאילנדי, ההודי, הוויאטנמי והאינדונזי, והכל תוך כדי התאמות לחיך הישראלי.
בין המנות שמוגשות ברשת ניתן למצוא למשל: טטאקי טונה עם טונה צרובה ברוטב פונזו לצד סלט גזר, קולרבי, בצל סגול ואפונת ווסאבי (61 שקלים); קריספי אגרול במילוי של עוף וירקות בליוי וויניגרט מיסו (38 שקלים), מרק טום יאם תאילנדי עם פטריות, בצל ירוק, נבטים, שעועית ירוקה ונתחי עוף (42 שקלים), מומבאי גולד קארי - קארי צהוב עם רצועות חזה עוף, קרם קוקוס, תפוחי אדמה, אפונה, ברוקולי, כרובית, שעועית ירוקה וקשיו (64 שקלים), רול סושי ריינבואו טאטאמי עם בטטה, טמאגו, מלפפון, קנפיו, מיונז דבש ויוזו במעטפת מוסר, טונה וסלמון (45 שקלים), ורול וויאטנמי עם דף אורז במילוי של סלמון, עירית, שקדים קלויים, מלפפון ואספרסול עם פלחי לימון וטוגראשי (42 שקלים).
טאטאמי תל אביב תכלול כ-50 מקומות ישיבה ותציע חדר טאטאמי יפני מסורתי בו ניתן יהיה לשבת לארוחה בישיבה נמוכה על מחצלות קש יפניות. מלבד לארוחה במקום, יציעו בטאטאמי גם שירות משלוחים לרחבי תל אביב. בנוסף לפתיחת הסניף החדש בתל אביב, מתכוון ערן לוי, הבעלים של טאטאמי, להמשיך ולהתרחב במהירות עם הרשת גם באזורים נוספים בארץ.
טאטאמי. מתחם איינשטיין BLVD, תל אביב