תפריט חורף ג'יארדיניו, תל אביב
המסעדה היפהפייה במלון The Jaffa עוברת לתפריט חורף. שף המסעדה בר צנגר מציע פילה בס ים תיכון, קרם בצל שרוף, גלדי בצל וגבינה כחולה וקונפי כרישה בחמאה ואבקת בצל שחור (148 שקלים); אניילוטי ארטישוק ירושלמי, קרם ארטישוק ירושלמי, קונפי ארטישוק ירושלמי וצ'יפס ארטישוק ירושלמי (92 שקלים); דמפלינג ירקות שורש ואגוזי לוז, קציפת פטריות וטוויל של תבלינים (96 שקלים); ומרק דגים יפואים הכולל שרימפס, מולוים, ראשי דיונון, ציר דגם, שורשים, ברוסקטה לובסטר ועלים ארומטיים (128 שקלים).
ג'יארדיניו (מלון דה ג'אפה), תל אביב. טלפון: 03-5042000
אוהד לוי מבשל בערבה הדרומית
לוי, השף של מסעדת מאמו האילתית יקיים בסוף השבוע 3 ארוחות חגיגיות ומיוחדות בשלושה לוקיישנים יפהפיים בערבה הדרומית, כשכל הארוחות מבוססות על התוצרת החקלאית המקומית של הערבה.
יום חמישי 28.12 קפה תמנע באגם (תפריט איטלקי), יום שישי 29.12 פונדק נאות סמדר (בראנץ' מקומי), יום שבת 30.12 אקו בר לוטן (שולחן שוק מהערבה). לפרטים נוספים והזמנת מקום
סיור וארוחה בערבה התיכונה
גן הירק העונתי של רונית ומוטי אלעזרי במושב צופר חזר לפעילות מלאה (אחרי חודשיים וחצי שבהם קיימו פעילויות בחינם לתושבי וילדי עוטף עזה) ומציע סיור חווייתי בגן הירק הגדול שלהם, בו גדלים מעל 150 סוגי פירות, ירקות, תבלינים ועוד. חוץ מהסיור המשתתפים במקום ייהנו גם מארוחה על טהרת התוצרת הטרייה, לחמים טריים, גבינות ועוד. מחיר למשתתף: 90 שקלים למבוגר, 60 שקלים לילדים בגיל 3-12 ו-30 שקלים לילדים מתחת לגיל 3 (למפונים יוענקו 10% הנחה).
לתיאום מראש: 052-3666819
תפריט סושי חדש בלולה מרטין, הרצליה
אפי אללוף הרכיב תפריט חדש של סושי ודגים נאים בלולה מרטין, שכולל מנות כגון ניגירי טונה וכבד אווז (65 שקלים), סשימי המאצ'י (55 שקלים) ורולים כמו רול סלמון אפוי, אבוקדו ומלפפון (47 שקלים), רול ספייסי טונה (56 שקלים), למון רול עם סלמון נא, אבוקדו, אושינקו ובצל ירוק ומצופה בסלמון נא, לימון ורוטב מיסו (58 שקלים) ועוד.
לולה מרטין. אבא אבן 10, הרצליה. טלפון: 09-7614242
תפריט פיוז'ן חורפי בפריים
הרשת האסייתית מתחדשת עם מנות כמו נאם תאילנדי במילוי עוף וירקות (65 שקלים), מרק טום יאם עוף/צמחוני/שרימפס (62/54 שקלים), קארי דג ירוק (84 שקלים) וכן מספר רולים חדשים: אינסייד אאוט ספייסי טונה, אספרגוס ומלפפון בעיטור של כדורי שומשום ווסאבי ושומשום סויה במילוי טונה, ספייסי מיונז ומיקרו בזיליקום (88 שקלים), רול מקסיקני עם סלמון, מלפפון, אבוקדו, מיונז צ'יפוטלה במעטפת סלמון, גוואקמולי, צ'ילי בטמפורה וטוביקו כתום (79 שקלים) ועוד.
פריים. ראול ולנברג 2, תל אביב | הראשונים 2, ראשון לציון | המסגר 38, תל אביב (סניף כשר)