רידיפיין לוקחת את עצמה ברצינות הנדרשת, בטח לאור כמות המתחרות שמייצרות מוצרים דומים ברמה גבוהה. הם החליטו לעבוד עם מומחי וצרכני בשר כבדים כדי להתמקד בהכנת מוצרים שיספקו את מי שנהנים מחוויית אכילת בשר, ומבחינתם המתחרים הישירים שלהם הם דווקא חברות הבשר הוותיקות.
כל מוצרי רידיפיין מיט עשויים מרכיבים מן הצומח, ללא רכיבי GMO וללא אנטיביוטיקה, כולסטרול ורכיבים מן החי. הם מכילים חלבון אפונה וחלבון סויה, מרכיבים שמופיעים בלא מעט תחליפים בשוק אנחנו כבר מכירים היטב. השקת המוצרים הראשונית כוללת קבב, המבורגר 170 גרם, נקניקיות, "סיגרים" ובשר טחון, כשעד סוף השנה מתכננים שם להשיק גם את המוצר שכרגע הכי מסקרן אותנו: סטייק! בחברה שואפים לייצר במדפסות תלת ממד נתחים שלמים במרקם וטעם שלא נופל מבשר בקר.
כרגע אין להשיג את המוצרים ברשתות השיווק, ובינתיים רק כמה מסעדות התחילו להשתמש ולשלב אותם בתפריטים: גוז' ודניאל (מושב בני ציון), Guesta (כרמיאל), המחבוא של אדי (אילת), סינטה בר (חיפה), C2 (ת"א), הטרקלין (ת"א), נאם דיזנגוף (ת"א), הדסון לילינבלום (ת"א), אוזריה (ת"א) וקפה אסיף (ת"א). יש להניח שהרשימה תלך ותתארך בקרוב מאוד.
אנחנו הלכנו לנסות על בשרנו (חהחהחה) מנת פאד קפאו (אפשר להזמין אותה טבעונית או צמחונית, תלוי אם אתם מעוניינים בביצת עין) במסעדת נאם, שיש לנו היכרות קודמת עם מנות בשריות ובעיקר טבעוניות שלה, וכבר נודיע שהתוצאה, לפחות לפי 2 טבעוניות אדוקות ו-2 אכלני כל, מעולה. מה שהכי אהבנו ברידיפיין מיט הוא היעדר כל זכר לטעם לוואי, תופעה שלא נעים להודות, אבל התרגלנו אליה מכל מיני תחליפים קיימים. עוד ראוי לציין את המרקם המוצלח והטעם טוב. הריח אומנם לא ממש מזכיר ריח בשר, אבל לנו זה לא הפריע. בשורה התחתונה: זה כנראה התחליף הכי טוב שניסינו עד היום, ובהחלט ננסה את שאר המוצרים בהמשך.