"המוטו שלי הוא שאוכל טוב ואיכותי לא חייב להיות יקר", אומר שחר מאור, השף והבעלים של פסטה קורטה - מסעדה איטלקית חדשה וכשרה ברעננה. מאור (32) נוכח בעולם המסעדנות המקומי כבר למעלה מעשור, ובין היתר הוא היה השף הראשי במסעדת שלו ביער, סו-שף במנטה ריי, שף באולם האירועים דופלקס בהרצליה פיתוח וכיום הוא גם מפעיל קייטרינג שנושא את שמו.
כל המנות בפסטה קורטה מוכנות במסעדה עצמה, מהפסטות והפיצות (כולל הרטבים) ועד בישקוטי הטירמיסו. ומה לגבי המחירים? רוב תפריט המסעדה נע בין 20 ל-52 שקלים, והמנה היקרה ביותר במקום היא פילה מוסר ים על ריזוטו ומחירה 79 שקלים. מחירי המנות הראשונות הם 28 שקלים והקינוחים כולם יעלו לכם עד 22 שקלים.
בין המנות בתפריט של פסטה קורטה תוכלו למצוא נודי - כופתאות ריקוטה בחמאה שרופה לצד קרם פולנטה וסלסה ורדה (26 שקלים); לזניה פתוחה - שכבות של עלי פסטה, תרד, בטטות צלויות, ריקוטה ומוצרלה ברוטב שמנת תרד (43 שקלים); טליאטלה ים תיכונית - עגבניות שרי צבעוניות, ארטישוק רומאי, זיתי קלמטה, פלפל חריף, עשבי תיבול ושבבי בולגרית (42 שקלים); ובאגף הקינוחים קנולי גבינה פירורים - מוס גבינה פירורים, אגסים ביין וקרם ערמונים (22 שקלים).
אחרי תקופת הרצה נפתחה המסעדה לפעילות מלאה ב-1.1, ושעות הפעילות במקום הן בימים ראשון עד חמישי בין השעות 11:00 ל-15:00 ובין 19:00 ל-23:00.
פסטה קורטה. עמל 1, רעננה. 09-7748060. כשר