אי אפשר לדבר על המנות הוויראליות ביותר בישראל בלי להפנות זרקור לשף הוויראלי ביותר מדינה - עומר מילר כמובן. ואם כבר, כדאי לכוון אותו בעיקר אל סוסו ובניו, ההמבורגרייה הסופר ויראלית שפתח לפני כשנה בשדרות רוטשילד בתל אביב, שמאז ממשיכה להצמיח סניפים, האחרון שבהם מוקם ממש בימים אלה בכיכר השעון ביפו.
אם כך, בקרוב תמנה סוסו אנד סאנס ארבעה סניפים ברחבי תל אביב, וסניפים נוספים צפויים להיפתח במהלך השנה הבאה במרכז הארץ. מדובר בהמבורגר קטן יחסית (120 גרם לקציצה), שמגיע בתוך לחמנייה קטנה וסימפטית שמילר טוען שהיא אחד הסודות הגדולים של המקום. למעשה הלחמנייה היא סוג של ערבוב בין פרעצל ללחמניית המבורגר, וחלקה העליון מעוטר ב-X (מה שתורם לאפקט האינסטגרמי שלה).
ההמבורגר הבסיסי של סוסו עולה 34 שקלים, והשוס האמיתי הוא התוספות השונות שניתן להוסיף לקציצה - מבייקון טלה דרך סלט ביצים ועד כבד אווז. אנחנו טעמנו את הגרסה עם סלט הביצים והבצל הכבוש. מלבד המבורגרים, מילר מגיש בשלל סניפיו גם שייקים מושחתים, צ'יפס וכדורי פירה מטוגנים. אתם יודעים, כדי שלא ייחסר.
ועכשיו, לשאלת השאלות: האם ההמבורגר של סוסו עומד בציפיות? פגשנו את מילר לשיחה אינטימית וניסינו לברר: האם הוא מתעצבן כשקוראים לו שף אינסטגרם? כמה זמן ביום הוא מקדיש לרשתות החברתיות? למה מסעדות שף היום הרבה פחות מעניינות אותו? ומה קרה בסופה של סאגת פלטת הפירות של מסעדת קאליפסו שלו?
סוסו אנד סאנס. הרצל 6; קניון גינדי TLV; דיזנגוף פינת בן גוריון, תל אביב. לא כשר