השפים הישראלים מפורסמים באינטריגות ביניהם ולא בהכרח בפרגון הדדי. עם זאת, פרויקט חדש שנקרא "שף טו שף" מאחד בין כמה מהשפים המוכרים בישראל למטרת מפגשים מסקרנים בין צמדי שפים שונים שיבשלו ביחד. בין הצמדים שיבשלו יחד באירועים: יובל בן נריה ומושיקו גמליאלי (טאיזו ויא פאן פוגשים את בר 51), יוסי שטרית ותומר אגאי (סנטה קתרינה וקיטשן מרקט), יריב מלילי, גיא פולק ועידו לב (דיסקו טוקיו ובית תאלינדי וקאב קם), אביבית פריאל ונוף עתאמנה (אוזריה פוגשת את מלכת הבישול השאמי) וענר בן רפאל ועידו פיינר (איגרא רמא ורוברטה וינצ'י).
מאחורי כל מפגש כזה (שיתקיים בשני ערבים חד פעמיים - בכל פעם במסעדה של אחד מצמדי מהשפים) עומד הרעיון שכל שף יבשל את המנות המוכרות ביותר שלו ובן הזוג שלו במפגש יגיש גם הוא את הפרשנות שלו לאותה מנה, כך שהאוכל בארוחה מוגש בצמדים ובליווי הסברים על המנות של כל שף.
כך למשל השפית אביבית פריאל והשפית נוף עתמאנה יכינו בארוחה שתתקיים באוזריה מנות כמו כרובית מטוגנת עם רוטב קיסר (מנת הכרובית של אביבית שמוגשת במסעדת האוזריה) ופלאפל כרובית, שתכין נוף כווריאציה משלה על המנה של אביבית; רביולי סלק וגבינת עיזים של אביבית ושישברק סלק במילוי טלה מפורק במרק יוגורט עיזים של נוף; מוסקת ארטישוק ירושלמי של אביבית וקבב על מצע חצילים שרופים עם בשמל ואבן יוגורט של נוף; חצילונים ממולאים באורז ואגוזים של נוף והגרסה של אביבית - כופתאות אורז ממולאות בחצילים שרופים וצנוברים.
"זאת הזדמנות מצוינת ללמוד אחד מהשני ואני מתרגשת מאוד משיתוף הפעולה", מספרת אביבית פריאל על העבודה המשותפת עם נוף, "הפרויקט הזה בעצם מדבר על השראה, ארוחה אחת היא מנות של נוף שאני מבשלת בהשראתן ובארוחה השנייה מנות אייקוניות שלי שהיא מבשלת בהשראתן, וההגשה תהיה מנה לצד מנה. החיבור בינינו הוא חיבור מעניין, מלא אתגר והשראה. אני מאד נרגשת לקראתו. מטבח זה מקום שלא מפסיקים ללמוד בו אז מבחינתי זה עוד סוג של לימוד וחשיפה למטבח שהוא לא היום יומי שלי".
מכירת הכרטיסים לפרויקט שיימשך מה-17 ביוני ועד ה-14בליולי תחל מחר ומחירי הארוחות ינועו בין 320-380 שקלים לאדם שיכללו מלבד האוכל גם פררלה, קוקטייל פתיחה וכן יין.