פופ אפ קינוחים נוסטלגיים באסיף
הקונדיטורית מיכל גולדברגר (מונא, קיטשן מרקט, וייס) תנצח על פופ אפ שיתקיים במשך שני סופשי שבוע בקפה אסיף (27-28/4 ו-5-4/5) במסגרתו תציע מגוון קינוחי נוסטלגיה ישראליים בפרשנות עכשווית: עוגת קצף וקצפת, עוגת ביסקוויטים עם גבינת ריקוטה תוצרת בית, ממתק קוקוס ורוד, טארטלט קרם מלבי ורוטב רימונים, חיתוכיות בצק פריך עם ריבת שסק ושטרויזל, רוגלך שוקולד, בריוש עם קומפוט, ושלשה סוגים שונים של בבקה – קלאסית עם שוקולד, בבקה במילוי תפוחים ותבלינים ארומטיים ובבקה עם מרציפן ומחלב (זרעי דובדבן טחונים). טווח מחירים לקינוחים: 6-54 שקלים.
בראנץ' יווני בגיליז', ראשון לציון
לכבוד הקיץ מסעדת גיליז' בראשון לציון משיקה תפריט בראנץ' שיוגש בשבתות מ-10:00 ועד 16:00, ויורכב ממנות שרינג. בין המנות: פתיחים יווניים, ספנקופיטה (מאפה פילו, תרד וגבינות), מוסקה של גלעד עם תפוח אדמה, חציל, עגבניות, בשר טחון ובשמל וקציצות דגים.
גיליז'. רוטשילד 67, ראשון לציון
אצבעות מוצרלה ב-KFC
הרשת משיקה בישראל מנה חדשה: 5 אצבעות מוצרלה פריכות (28 שקלים), שתהיה זמינה בכל סניפי הרשת.
פסטיבל הבורקס הראשון
בתחילת מאי ייצא לדרך פסטיבל הבורקס בשוק הנמל בת"א. הפסטיבל, שנערך בחסות משלוחה ובהפקת לירן אוהלי ונטע סלונים, יימשך 3 ימים ויכלול נבחרת מרשימה של אופים וקנדיטורים מכל ישראל, שיציעו את הגרסה המיוחדת שלהם לאחד המאכלים הישראליים הכי אהובים שיש: רחלי ור-ניר, עופר בן נתן, אור יוסף, אסף גבאי, דפי קרמר, בורקס ליאון, שרי קרספי, בורקס בבא, מהראן אבו אחמד, הבורקס של קלרה ועוד.
פסטיבל הבורקס של משלוחה. 2-4.5, שוק הנמל (האנגר 12), תל אביב. שעות פעילות: 16:00-21:00
מהדורת פיסטוק מוגבלת באוטלו
גלידריית אוטלו מציעה החל משבוע ולזמן מוגבל (חודש או עד גמר המלאי) הבא מארז פיסטוק: לגלידת הפיסטוק של הרשת יתווספו טריפל פיסטוק (גלידת פיסטוק עם שברי פיסטוק ושבבי שוקולד פיסטוק) וסטרצ'יטלה פיסטוק (גלידת פיסטוק עם שברי שוקולד מריר) וגם גביעי גלידה מצופים שוקולד מריר ופיסטוקים. עלות המארז: 85 שקלים.
נקניקיית קפטן
רשת ההמבורגרים מוסיפה לתפריט הסמאשבורגרים שלה מנה חדשה: נקניקיית עוף (125 גרם) בתוספת קטשופ וחרדל או עם תוספות אחרות בתשלום (גוואקמולי, בצל מטוגן ועוד). הנקניקייה תימכר כמוצר בודד (32 שקלים) או במסגרת ארוחה הכוללת תוספת ושתייה (56 שקלים).
אירוע טעימות חינמי ב- Merkaza
מרכז הקניות יערוך אירוע טעימות חינמי בהשתתפות דניאל בלילתי, הבעלים של "קרניבורים אורגינל", קהילת הבשר הישראלית. האירוע יתקיים בסניף נוף הגליל, יום רביעי 19.4.23 בשעות 19:00-21:00; ובסניף ירכרא, יום ראשון 23.4.23 בשעות 19:00-21:00
מסעדת ערמונים נפתחת מחדש
ערמונים בריזורט דרים איילנד נפתחה מחדש לציבור הרחב עם תפריט חדש. בין המנות: קציפת כבד אווז לצד אגס מקורמל וטוויל קרמל (57 שקלים), נתחי טונה אדומה בקראסט תבלינים וקרם יוזו (76 שקלים), נתחי פילה בקר על מצע קרם כמהין, פירות יער וציר של יין מצומצם (175 שקלים), פילה לברק במילוי פסטו כוסברה על מצע ריזוטו כרובית (129 שקלים) ומגוון קינוחים.
סניף חדש ל-BBB
הקבוצה מתרחבת עם סניף חדש בהשקעה של מעל 2 מיליון שקלים במתחם דבירה בדרום הארץ.
ערבי יין באברטו
במסעדת אברטו בגדרה יקיימו בחודשי אפריל ומאי שיתוף פעולה עם יקב קינטה דו ולאדו הפורטוגלי, ולצד הארוחה יוצע תפריט יינות מיוחד, שחלקם יימכרו גם בכוסות. בנוסף, יוצעו גם קוקטיילים קיציים.
מתחם הקולינריה בפארק אריאל שרון
מתחם המופעים בפארק אריאל שרון ימשיך לשתף פעולה עם השף תומר אגאי, שיופקד על תפריט הסטריט-פוד במקום. בין האפשרויות: מרגז עבודת יד לצד מטבוחה, טחינה וחמוצים עיראקיים; קבב אורפאלי בפרנה, טחינה, ירקות ועוד.