אם אתם מחשיבים את עצמכם כמעריצים נלהבים של הסדרה "לואי" של לואי סי.קיי אתם בטח מכירים את הצירוף "בנג בנג" (Bang Bang) שמתאר אכילה מושחתת של שתי ארוחות מלאות, אחת אחרי השנייה, בשני מקומות שונים. אם אתם לא שייכים לקהל המעריצים של סי.קיי אבל בכל זאת רוצים להתעמק בקונספט הכיפי הזה, אנחנו ממליצים לכם לקפוץ לרעננה.
בנג בנג היא בר המבורגרים באווירה צעירה וטרנדית, שמגיע בהמשך ישיר למתקפת ההמבורגריות המוגזמות שמשתוללת ברחבי הארץ בשנה האחרונה. את המקום פתחה קבוצת יזמים מהאזור שמפעילה בעיר גם את פיצה PAZZO ואת הבר שנקין, וכוללת את היועץ הקולינרי שחר ברנע, נדב פורת ואורן קלונר.
ההמבורגר שיצר ברנע עבור בנג בנג מוגש בשני גדלים קבועים - 130 גרם ו-260 גרם - ומוצע בשלב ההרצה בלחמניית בריוש או בלחמנייה קלאסית. בהמשך צפויים להתווסף סוגים נוספים של לחמניות, שייאפו כולן במקום. המחיר להמבורגר הקטן (Bang) הוא 29 שקלים ללא תוספות (ההמבורגר הגדול יותר נקרא כמובן Bang Bang), וארוחה הכוללת המבורגר, צ'יפס ושתייה קלה עולה 49 שקלים.
את התוספות על ההמבורגר (הדגש במקום הוא על תוספות בשריות) ניתן לבחור מתוך ויטרינה רחבה עם אפשרויות כמו אננס, צ'דר, גאודה, אמנטל, חמאת כמהין, צזיקי, חלומי מטוגנת, בייקון, פפרוני, האם & צ'יז, Pulled Beef או תוספות קלאסיות יותר כמו ריבת בצל, טבעות בצל, גווקאמולי, פטריות, פלפל חריף קלוי או קולסלאו. מחיר התוספות נע בין 5 ל-9 שקלים.
ההמבורגרייה החדשה כוללת מטבח פתוח ועמדת מכירה שמעוצבים בסגנון פוד טראק, ובסמוך אזור ישיבה חיצוני. כרגע המקום נמצא בהרצה, ובשבוע הקרוב הוא יפעל רק בין השעות 20:00 ל-22:00. בהמשך צפוי המקום לפעול מדי יום מהשעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות.
אם בהמבורגרים עסקינן, נזכיר שרק לאחרונה פתח השף שגב משה את רשת ההמבורגרים החדשה שלו, שגב קראנץ' בורגר, שבה הוא מגיש המבורגר ייחודי עם תוספות פריכות, וזאת לצד ההתרחבות המהירה של רשתות המבורגרים כמו סוסו אנד סאנס של עומר מילר.
בנג בנג. הסדנא 6, רעננה. ראשון עד שבת. 18:00 עד הלקוח האחרון. לא כשר