נחמה בקור
מזון מבושל חדש ברשת קופיקס
אחרי הקפה והכריכים נכנסת רשת קופיקס לתחום התבשילים ומציעה מגוון מנות חדשות במחיר 5 שקלים. בין האופציות: נודלס עם ירקות, פסטה ברוטב עגבניות, מג'דרה, קיש פלפלים, קיש בטטה ועוד. האם מדובר במהפך תמחור נוסף אותו תיצור הרשת? נחכה ונראה.
חמין סופ"ש עד הבית בסנדר, תל אביב
המסעדה היהודית הוותיקה מציעה משלוח חמין עד הבית בגודל אישי, זוגי או משפחתי. החמין כולל תפוחי אדמה, נתחי בשר, קישקע תוצרת בית, שלושה סוגי שעועית וביצים חומות. המחירים נעים בין 89 שקלים לסיר אישי ועד 389 שקלים לסיר לשישה סועדים.
סנדר - בית של אוכל. לוינסקי 54, תל אביב. 03-5371872.
חמין בשבת במטבחון, תל אביב
גם במטבחון מציעים חמין בכל צהרי יום שבת (אפשר להזמין גם במשלוח הביתה). החמין כולל תפוחי אדמה, בצל, 3 סוגי שעועית, חיטה, ביצים חומות ובשר (אבל יש גם גרסה צמחונית). מחיר החמין הוא 42 שקלים לאופציה הצמחונית ו-48 שקלים לחמין הבשרי.
המטבחון. רבי עקיבא 18, כרם התימנים, תל אביב. 03-5163689.
תפריט חורף חדש לארומה ישראל
רשת ארומה הארצית מציעה תפריט חורף חדש של השף דודו אלמקיאס. בתפריט: כריך סביח עם תפוחי אדמה, חציל קלוי, ביצה קשה ועוד (17-29 שקלים), סלט קיסר (39 שקלים), ביצי עין על לחם קלוי בחמאה עם יוגורט כבשים (28 שקלים) וכריך רוסטביף חם (19-33 שקלים). כמו כן בתפריט יוצעו למכירה מיצים חדשים, מרקי חורף מתחלפים ומנות טבעוניות חדשות.
משקה חורף חדש בארומה תל אביב
רשת הקפה מציעה קפה חדש בטעם עוגיות לוטוס. המחיר: 15 שקלים לכוס בישיבה ו-14 שקלים בכוס טייק אווי. את הקפה ניתן להשיג בכל סניפי הרשת בתל אביב.
בראנץ' חדש בשכן, תל אביב
הביסטרו מתחיל לערוך בראנץ' שיוגש במהלך כל היום בסופי השבוע. בתפריט למשל: אמפייר סטייט פנקייק - מגדל פנקייק עם תותים, קצפת, שוקולד, מייפל, סוכריות צבעוניות, וגם בוקר דליקטסים שבו מגש ממרחים, גבינות, נקניקים ודגים כבושים (המנות מוגשות במחיר 55 שקלים לצד קפה ללא הגבלה).
השכן - ביסטרו שכונתי. אבן גבירול 8 תל אביב, 074-7024068.
עוגות חורף חדשות ברשת מאפיות הצבי
המאפייה מציעה מגוון עוגות חורף חדשות כמו עוגת שוקולד בטעם של פעם, עוגת שמרים חלבה עם שוקולד, פס שטרויזל תפוחים, פאי תפוחים ופונדנט שוקולד (בין 15-28 שקלים לעוגה).
תפריט חורף חדש ב-TYO, תל אביב
המסעדה היפנית מציעה תפריט חורף חדש ובו מנות כמו סלט טופו טבעוני עם מלפפון, אספרגוס, וואקמה הייאשי, צ'יפס בטטה, יוזו וצ'ילי מיסו (42 שקלים), טמאקי טופו עם טופו מטוגן בספייסי מיסו ובצל ירוק (28 שקלים) קומבינציה טבעונית ובה ניגירי חציל בדאשי, ניגירי גמבה, ניגירי אספרגוס, רול גונקאן טופו עטוף במלפפון וגונקאן לבבות דקל עטוף באבוקדו (94 שקלים).
TYO מונטיפיורי 7, תל אביב. 03-9300333.
עוד באוכל טוב:
- מסעדה חיפאית חדשה רוצה לעורר את שוק תלפיות
- חדש באגן הירכיים: הדיאטה הנורדית
- יומן המתכונים שלי: עוגת שמרים שוקולד-תפוז
מה עוד טעים?
בוחרים טעם לבן אנד ג'ריס
גלידות בן אנד ג'ריס מאפשרים לכם לבחור את טעם הגלידה שהכי התגעגעתם אליו - הטעם הפופולרי ביותר ישוב למדפים ברשתות השיווק. הטעמים שניתן לבחור מהם: צ'רי גרסיה עם דובדבנים וחתיכות שוקולד, ג'מייקן מי קרייזי - סורבה אננס עם חתיכות אננס וסווירל פסיפלורה, מילק&קוקיס - גלידת וניל עם תערובת עוגיות שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס ועוגיות שוקולד-שוקולד צ'יפס, מנטה שוקולד - גלידת שמנת בטעם מנטה עם חתיכות שוקולד ועוד.
חגיגה מרוקאית במזללה, תל אביב
השף מאיר אדוני מציע תפריט ספיישלים מרוקאי שמוגש במקום החל מהשבוע. בתפריט: פסטל מרוקאי במילוי שרימפס ודגים, ראס אל חנות, בצלים מקורמלים וכוסברה, על עריסת פלפלים מעושנת ושמנת חמוצה; מרק חרירה עם מוח טלה, כרוב מעושן, עדשים, אורז, גרגרי חומוס, עגבניות ציר עוף וכוסברה; סרדינים בגריל פחמים על סלט שומר, ארטישוק גריל, פול ירוק, לימונים כבושים, ציפס שעועית לבנה, ירוקים של חורף, יוגורט זעפרן והל; אוסובוקו טלה בשומר ולימונים, תבשיל חיטה מלאה, ירקות שורש, רימונים, צנוברים, קרם בטטה קוסבייה, ציר טלה ותמרינדי. כמו כן, יוגש במקום תפריט קוקטיילים מרוקאי מיוחד, קינוחים מרוקאים ותה לסיום.
מזללה. נחלת בנימין 57, תל אביב. 03-5665505.
הצעות אירוח חדשות מבית מאפיית לחמים, תל אביב
אורי שפט ממאפיית לחמים מציע תפריט חדש של נגיסות תוצרת המאפייה בדגמים מוקטנים, במחירים של 12 שקלים ליחידה ו-20 שקלים ל-2 יחידות. בין האופציות: מיני מקל גבינה עם גבינת שמנת, אבוקדו, עגבניות שרי, צ'ילי וכוסברה; מיני לחמניית מוזלי (שיפון עם אגוזים ופירות יבשים), גבינה כחולה דנית וחסה; מיני בגט עם גבינת פטה וירקות גינה; מיני קרואסון חמאה עם גבינת עיזים, נבטים וריבת תפוז דם. עוד בתפריט המוקטנים: סלטים חדשים כגון סלט שעועית ירוקה ועגבניות צלויות; סלט עגבניות שרי צבעוניות, בזיליקות ובייבי מוצרלה; סלט קינואה, רימון וכוסברה; סלט גרגירי חומוס, סלרי וכמון (19 שקלים לסלט).
בשרים חדשים ביהודה ורוזה, אילניה
המסעדה משלבת בתפריט נתחים חדשים כמו קובה ביף (65 שקלים ל-100 גרם), כבד אווז (75 שקלים ל-100גרם), וצלעות בייבי טלה (57 שקלים ל-100 גרם).
מסעדת יהודה ורוזה. אילניה (סג'רה). 04-6769159.
חובבי היין היכונו
פעילות יין שבועית בג'יאקונדה, תל אביב
הערב (ובכל יום רביעי החל מהשבוע) תיערך פעילות יין בבית ג'יאקונדה בה יטעמו מבחר יינות לצד תפריט מיוחד שיוצע, בו מנות כמו אנשובי טרי חצי כבוש ממולא קוביות פנצ'טה; בייקון מעושן מטוגן על לבנה עזים; סשימי דג ים לבן עם קוביות מנגו, גרגירי רימון, קרם חצילים מעושנים, ואיולי עשבי תיבול; טרטר פילה עם קרם חומוס ערבי וקרם עמבה; ופנצנלה עם עגבניות שרי בצבעים, בזיליקום, לחם קלוי, פריקי, קוביות פפרוני ופרמג'יאנו רג'יאנו. מחיר הערב, שמתחיל בשעה 19:00 - 200 שקלים לאדם.
לפרטים: 052-6636638, 03-6006863.
ערב פורטוגלי בבר היין PORTO, תל אביב
ביום חמישי הבא יתקיים ערב יינות פורטוגליים בבר היין פורטו. במהלך הערב יוצעו יותר מ-10 יינות פורטוגליים בכוסות במחירים של החל מ-32 שקלים לכוס (תהיה גם אפשרות של מסלולי טעימה בחצאי כוסות). במקום יוצעו יינות מיוחדים שבדרך כלל לא מוצעים למכירה בכוסות, לצד מנות פורטוגליות כמו ארוז דה פאטו - תבשיל אורז עם נתחי ברווז צלוי ונקניקים, מרק קלדו ורדה, סנדוויץ' עם בשר צלוי ועוד.
Porto. טשרניחובסקי 6, תל אביב. 03-6206610.