ארוחת בוקר חדשה במלון המלך דויד, ירושלים
מלון המלך דוד האיקוני בירושלים נפתח מחדש אחרי הקורונה ומציע ארוחת בוקר חדשה שפתוחה לקהל הרחב בהובלת השף רועי ענתבי. ענתבי מציע במקום בופה עם מנות עיקריות לבחירה כמו עיג'ה קישואים ופטה או עיג'ה אנשובי ותפוח אדמה; בורקס טולום עם תרד טורקי וחלמון; פיתה זעתר עם גבינת חלומי וביצת עין; חומוס מסבחה; ושקשוקה קלאסית. הארוחה מוגשת מהשעה שבע בבוקר ועד עשר וחצי במחיר 180 שקלים לאדם.
פסטיבל טעם הטבע ה-10, יגור
בתאריכים 17-26/3 יתקיים פסטיבל טעם הטבע, כשהשנה השפים יונתן רושפלד ויוסי שטרית שיעבירו במהלכו סדנאות אליהן הכניסה תהיה חופשית. במהלך הפסטיבל יציעו במשתלת יגור 40% הנחה על צמחי התבלין והירקות.
מתחם משתלת יגור (צמוד למחלף יגור). 04-9848108
סופ"ש קולינרי בערבה הדרומית
בתאריכים 31.3.-2.4 יתקיים סוף שבוע קולינרי בערבה הדרומית עם אופציות של שוק איכרים, ארוחת שישי במסעדת כפות תמרים, מפגש עם חקלאים ארוחה בפודטראק של רוברט ביטון מקיבוץ אליפז וקטיף תירס בקיבוץ אילות.
תפריט אביב ב-BBB
רשת ההמבורגרים מציעה מנות חדשות כמו צ'יפס ברלין בפונדו וגבינות כמהין עם איולי שום קונפי ובצל מקורמל, קטשופ קארי ואיולי חמאת בוטנים; המבורגר סיזר במילוי גאודה כמהין ופרמזן עם איולי קיסר וביצת עין; ובלאק בריסקט בורגר עם בצל מקורמל, איולי צ'יפוטלה, ארוגולה, בצל סגול, איולי חרדל וכרוב כבוש.
משלוחים משגב משה הכשרה, נתניה
מסעדת שגב משה בנתניה מציעה משלוחים חדשים בשירות וולט. המשלוחים מגיעים לנתניה, אבן יהודה ובית יצחק. בין המנות בתפריט: פטה כבד עוף עם ריבת בצל, קרוסטיני וקרמבל מלוח (58 שקלים); סלט שורשים ויאטמני עם ירקות שורש, נבטים, פפאיה וצמחי תבלין ברוטב סויה בוטנים (53 שקלים); והמבורגר צרפתי עם כבד אווז, ריבת בצל, איולי שום קונפי וכמהין (119 שקלים).
משה שגב הכשרה. המחקר 3, נתניה. 073-2665555
יריד זמן יין, הגליל המערבי
ב-26 במרץ יתקיים יריד זמן יין בו ישתתפו עשרות יינות גליליים ויוגשו גבינות, מנות טאבון ודבשים שונים. בין היקבים שישתתפו ביריד: יקב שטרן, יקב אופיר ויקב ג'וליה.
לפרטים והרשמה: 072-3941110