רוזנברג - מסעדה חדשה בהרצליה
מסעדת רוזנברג החדשה באזור התעשיה של הרצליה פיתוח משלבת מנות מהמטבחים הערבי והישראלי. במטבח מבשל השף בני דרקסלר (דוד ויוסף, יפו תל אביב) והבעלים הם מנור דנה ואבי רוזנברגר, שהם גם ספקי הפטריות הטריות הראשונים בישראל. בתפריט המסעדה תמצאו מנות כמו קבב טורקי וכרוב מבושל 12 שעות (65 שקלים); שווארמה שוק טלה (64 שקלים); וטרטר דג על לאבנה עם פיסטוק חלבי (59 שקלים).
רוזנברג. משכית 48, הרצליה
הנחה לפי הטמפרטורה בחנות המפעל של בן אנד ג'ריס, באר טוביה
בחנות המפעל של גלידות בן אנד ג'ריס יערכו מבצע בין 19 ל-24 בחודש, שבו רוכשי הגלידה יקבלו הנחה על פי הטמפרטורה שבחוץ. אם יהיו 38 מעלות, למשל - יינתנו 38 אחוזי הנחה. המבצע יתקיים בשעות 11:00-16:00 וביום שישי ב-10:00-15:00.
בן אנד ג'ריס. רחוב הקציר, אזור התעשייה באר טוביה. 073-2708720
סקיי לאונג' - בר חדש בפתח תקווה
על גג מלון פרימה לינק בפתח תקווה נפתח בימים אלה Sky Lounge & Bar, שיציע קוקטיילים שנרקחו על ידי המיקסולוג של המלון, נתנאל ויראדו, כמו ייגר פסיפלורה הכולל ייגרמאסטר, פסיפלורה, אשכוליות וסירופ פרחים. לצד הקוקטיילים יוגשו מנות בר לנשנוש, כמו נאצ'וס עם סלסה וגוואקמולה וריבועי גבינת חלומי בפנקו על מצע עלי בייבי.
סקיי לאונג'. מלון פרימה לינק, מוטה גור 4, פתח תקווה. 03-7709777
תפריט חדש ברשת קפה קפה
רשת קפה קפה משיקה תפריט חדש עם מנות כמו בוקר בנמל - מאפה עלים, גבינת שמנת, סלמון מעושן, בצל ירוק, רוטב הולנדז וביצי עין, סלט ישראלי קצוץ, זיתים מתובלים ושתייה קלה וחמה לבחירה; טונה בפריקסה - נתחי טונה מתובלים בלימון כבוש ואריסה, עם ביצה קשה, תפוח אדמה, מלפפון חמוץ, עגבנייה, טחינה ועשבי תיבול; וסלט מוצרלה פריכה - מדליוני מוצרלה, עגבניות שרי, בצל סגול, פלפלים קלויים ואגוזי מלך, על תערובת עלים ופסטו בזיליקום ברוטב חרדל וסילאן.
מנות חדשות במסעדת תאי צ'ין, קריית טבעון
מסעדת תאי צ'ין האסייתית מוסיפה מנות חדשות לתפריט, ביניהן: תאי רד - בשר צוואר בבישול ארוך עם רוטב קארי אדום, קרם קוקוס, חצילים תאילנדיים, עגבניות שרי, בזיליקום תאילנדי וג'ינג'ר, מגיע עם קערת אורז (56 שקלים); וג'פניז ביף - תחתיות ארטישוק, עגבניות שרי, אפונה צעירה, בצל סגול, קארי יפני, קרם קוקוס, קפיר ליים, שורש גלנגל וגרגירי כוסברה, מגיע עם קערת אורז (58 שקלים).
תאי צ'ין. כלניות 1, קריית טבעון. 04-9533333
פרויקט "ספיישל לתת" יוצא לדרך בפעם השלישית
למעלה מ-50 מסעדות ברחבי הארץ ישתתפו בפרוייקט "ספיישל לתת" שייערך בחסות ישראכארט ואסם ב-21.8-4.9. במסעדות יוגשו מנות ספיישל שיתבססו על המוצרים המצויים בארגז המזון שמחלק ארגון לתת למשפחות נזקקות, וההכנסות ממנות אלה יועברו לאותן משפחות. בין המסעדות המשתתפות: מחניודה, ויקי כריסטינה, יאקימונו, אונזה, מזנון, מגדלנה, כרמים, הנמל 24, הגראז', מסעדת הבוקרים ואיטליאנו דה לה קוסטה.
ערב פרסי במסעדת ביתא קפה, תל אביב
השפית איילת לטוביץ' תקיים ערב מיוחד במסעדת ביתא קפה, שכולו אוכל פרסי מבית סבתא שלה. בין המנות: קוקו סבזי - חביתת ירק, תרד, יוגורט וצימוקים; כדורי בשר\דגים\אגוזים ברוטב פירות יבשים; תבשיל סלק, אורז ורימונים; פילה דג בסירופ רימונים, טרגון ולימון פרסי על אורז ירוק; וגורמה סבזי טבעוני או בשרי.
ביתא קפה. ברודצקי 17, רמת אביב, תל אביב. 1-700-700-937
תפריט טבעוני חדש ברשתות הסושייה ופרנג'ליקו
רשתות הסושי הסושייה ופרנג'ליקו השיקו תפריטים טבעוניים, כולל רטבים טבעוניים ומנות כמו מרק תירס, גיוזה, סלט סום טאם, פאד תאי, מנה ירוקה המורכבת מטופו, ירקות ואטריות אורז ומבחר מנות סושי טבעוניות.
סניף חדש לרשת פסטה בסטה בתל אביב
רשת מסעדות הפסטה פסטה בסטה פותחת סניף חדש, העשירי במספר, בקניון עזריאלי בתל אביב. בסניף החדש תושק גם לראשונה עמדת הזמנות ממוחשבת שתאפשר הזמנה עצמית מהירה.
תפריט חדש בבירה אפטר דארק, חיפה
פאב אפטר דארק החיפאי השיק תפריט חדש שמבוסס על בשר מעושן ובישול בבירה, עם מנות כמו טלה מבושל באייל בלגי (ספריבס), מוגש עם ניוקי (90 שקלים); פרגית מעושנת וצרובה ברוטב בירת דובדבנים מתקתק, עם תפוח אדמה אפוי (70 שקלים); חזה עוף ברוטב בירה עם תפוח אדמה אפוי (65 שקלים); ופלטה לבנה: ספריבס, המבורגר, נקניקיות ביתיות ופסטרמה ביתית (160 שקלים).
אפטר דארק. יפו 30, חיפה. 053-5216076
תפריט ארוחות בוקר ברשת כספי
רשת מסעדות השוק כספי משיקה תפריט ארוחות בוקר חדש שאת רובו יהיה אפשר להזמין במשך כל היום. בין המנות החדשות: כספי על הבוקר - חביתת קדאיף משתי ביצים בליווי 5 מאזטים, סלט קצוץ, לחם פרנה ושתייה חמה וקרה (מוגש בשעות 9:00-12:00 בלבד); הבורקס - בורקס בולגרית ותרד, מוגש לצד סלט קצוץ אישי, חומוסינה אישית, חמוצים, ביצה, סלסת עגבניות, שתייה חמה וקרה; וג'חנון בעבודת יד, מוגש עם סלט קצוץ אישי, סלסת עגבניות, ביצה וסחוג, שתייה חמה וקרה.