משהו בפיתה, כל דבר בפיתה, קר, חם, מכל מקום בעולם, זה כבר קונספט של ממש בקולינריה הישראלית, אבל אוכל גרוזיני בפיתה? זה עוד לא היה. אז הנה: הפיתייה החדשה פיטשטש מבית מסעדת טש וטשה הגרוזינית, שעברה למתחם התחנה בתל אביב, עושה בדיוק את זה.
המקום, שפועל במבנה ההיסטורי של תחנת הרכבת הראשונה במתחם התחנה, הוא חלק מקונספט חדש של טש וטשה שיכלול ארבעה חללים ובהם, מלבד דוכן הפיתות, גם בית קפה וגלידרייה, מסעדה שתשמש גם כמקום להופעות (המסעדה שייכת למוזיקאי מיקי מיראל) וכן לאונג' בר וחלל אירועים שיחלו לפעול בקרוב.
את התפריט של טש וטשה יצרה בלה חנן ממסעדת שותא הגרוזינית המוכרת בגליל, ובפיטשטש תמצאו וריאציות מעניינות למנות גרוזיניות קלאסיות שמוגשות בתוך פיתה. כך למשל יש פה פיתת חינקאלי עם בשר עגל טחון מבושל בתיבול פיקנטי (48 שקלים); חאליה - תבשיל בשר בקר מקולאשי עם תמר הינדי, רכז רימונים ועשבי תיבול (52 שקלים); שווארמה של פרגית על האש בתיבול גאורגי (45 שקלים); וכן מנות טבעוניות כמו הסביח של טש, ובו גלילות חציל במילוי ממרח אגוזים, תפוח אדמה מדורה ועשבי תיבול (38 שקלים); ופילה קולרבי סגול צלוי במייפל ושמן זית (37 שקלים).
עוד בתפריט פה מנות כמו סלט קינואה עם דובדבנים, בורגול, בצל ירוק וירקות ברוטב וויניגרט הדרים; חאצ'אפורי במילוי גבינות; שעועית אדומה או תפוח אדמה (30 שקלים); ומנת ילדים של פיטשטשווילי - פיתה עם לבנה, זעתר ושמן זית (18 שקלים).
פיטשטש - פיתה שמחה. מתחם התחנה, תל אביב. שני-שבת 12:00-22:00