פעם בכמה חודשים בן אנד ג'ריס אוהבים לשבור לנו את הלב ולהוציא לגמלאות עוד טעם שאנחנו אוהבים במיוחד. רק לפני כמה חודשים היה זה טעם הפינאט-באטר קאפ שעזב אותנו לבלי שוב, ועכשיו נוחתת עלינו בשורה חדשה.
ממש בימים אלה מפסיקים לייצר במפעל הישראלי את הטעם האהוב עלינו במיוחד, צ'רי גרסייה, והדיכאון עמוק מתמיד. הצ'רי גרסייה נמצאת איתנו ברציפות מאז שנת 1990, והשילוב של גלידת הווניל, חתיכות הדובדבנים וגושי הפאדג' השוקולדיים הוא כל כך קלאסי שהיינו בטוחים שהיא תישאר איתנו לתמיד. אגב, אם תהיתם לגבי השם הספציפי של הגלידה הזו, היא קרויה על שם ג'רי גרסייה, הגיטריסט של להקת גרייטפולד דד.
בחברה אומרים שהטעם יוצא מייצור כדי לפנות מקום לטעמים חדשים, אז אנחנו יכולים רק לקוות שהטעם שיגיע במקומו יהיה טעים לא פחות. מי שירגיש חשק עז במיוחד לצ'רי גרסייה יוכל עדיין לרכוש אותו בחנות המפעל עצמה, שם הוא ימשיך להימכר בכמויות קטנות.
לזכותם של בן אנד ג'ריס ייאמר שלפעמים הם גם מחזירים לחיים טעמים שיש להם ביקוש גדול. בתחילת השנה הם החזירו למדפים את הטעם חצי אפוי, שזכה לביקוש רב ב"בית הקברות לטעמים" באתר הרשמי של החברה, אחרי היעדרות של כמעט 14 שנה. נקווה שלצ'רי גרסייה זה ייקח פחות.