הפודטראק אלקע בר מרחיב שעות פעילות, עין זיוון
אלקע בר, הפודטראק המתבסס על גידולי רמת הגולן של השף דור אלקלעי, יהיה פתוח בימי חמישי ב-17:30-22:00, ויגיש בהם תפריט ערב קיצי. בין המנות: סלט קצבים - שייטל צרוב, מיקס חסות, עלי ווסאבי, עגבניות שרי, בצל מוחמץ, ויניגרט, שום קונפי וקרוטונים; טורטליני דלעת ערמונים וריקוטה עם חמאה חומה, מרווה וצ'יפס קייל; ופולנטה מטוגנת עם קרם פרמזן, פרחי כרובית ומלח עגבניות. לצד האוכל יוגשו יינות מיקבי הגולן, בירה מקומית מהחבית, וקוקטיילים קיציים.
שעות פתיחה: שלישי-חמישי 10:00-16:00, חמישי ערב 17:30-22:00 ושישי-שבת 9:00-16:00. לא כשר
לפרטים: 054-4735990
עסקית משפחתית חדשה במסעדת פואגו, מע'אר
הקרניבורים שבין המטיילים לצפון מוזמנים להטות אוזן: מסעדת הבשרים פואגו משיקה ארוחה עסקית משפחתית, שנפתחת עם 3 סלטים מתחלפים לצד פוקצ'ה ומטבלים, וממשיכה בפלטת בשרים ענקית שכוללת 400 גרם אנטרקוט, 350 גרם סינטה, 300 גרם מיני בורגר, 400 גרם פרגית וצ'יפס. הארוחה מוגשת בימים ראשון ושלישי-שישי בשעות 12:00-17:00 ועולה 500 שקלים.
פואגו. כביש ראשי מע'אר, טלפון: 04-6555210
מסעדת Meat Kitchen מתחדשת, תל אביב
המסעדה הכשרה בנמל תל אביב מתחדשת לחלוטין עם שף חדש, תפריט חדש וצוות חדש. בין המנות בתפריט: חזה מולארד מוגש במרינדת תפוזים ודבש על ריזוטו דלעת וגרידת תפוז; צלעות טלה עם סלט תפוחי אדמה לימוני קר; ופפרדלה טונה מעושנת עם ארטישוק אלה רומנה, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה, בייבי תרד ובזיליקום, ברוטב חמאת עגבניות ויין לבן. טווח המחירים רחב ונע בין 36 ל-235 שקלים למנה. שעות הפתיחה: ראשון-חמישי מ-12:00 עד חצות, שישי פתוח לאירועים בלבד מ-12:00 ועד שעה וחצי לפני כניסת שבת, שבת משעה אחרי יציאת שבת ועד 1:00.
מיט קיטשן. יוסף יקותיאלי 4, ביתן 25, נמל תל אביב. טלפון: 03-5364755. כשר בהשגחת הרבנות המקומית תל אביב
אפריטיבו חדש במרלוזה, תל אביב
מסעדת הדגים בשוק הכרמל מזמינה אתכם להתניע מוקדם ומציעה, עד סוף אוגוסט, קונספט של תפריט קטן של אוכל שמוגש לצד צ'ייסרים ב-10 שקלים, שליש בירה ב-22, קוקטייל הבית ב-25 וגם שלישיית יינות במחיר אטרקטיבי. האפריטיבו יתקיים בכל יום בין 19:00 ל-20:30, ויכלול מנות כמו דג כבוש עם צ'ילי מוחמץ, שמנת חמוצה וטוסט לחמניית חמאה (38 שקלים); סשימי דג ים עם קרם פלפלים אדומים ואבן יוגורט מגורדת (48); טארט גבינת פניר עם סלסת עגבניות ושום קונפי (42 שקלים); וצ'יפס חציל עם איולי שום ירוק (44).
מרלוזה. חיים חבשוש 39 (פינת הכרמל 11), שוק הכרמל, תל אביב. כשר בלי תעודה
ארוחות עסקיות בבציר 66', כפר תבור
הבראסרי הכשר של השפים רן שגיא וכאיד גאנם מציע בימים ראשון עד חמישי ב-13:00-16:00 ארוחה עסקית בשני מסלולים, בשרי וצמחוני. העסקית הבשרית כוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית ושתייה קרה ועלותה נקבעת בהתאם למחיר העיקרית, והצמחונית כוללת מנה ראשונה ועיקרית ושתייה קרה ועולה 70 שקלים. באותה ארוחה תוכלו להזמין קינוח במחיר מוזל של 15 שקלים.
בין המנות הראשונות: פטה כבד עם ריבת פלפלים אדומים וטוסטונים וסלמון על צ'ירשי חריף. בין העיקריות: פסטה אלי אוליו (צמחוני, 55 שקלים); פרוסות שייטל ברוטב פלפלת על מצע פירה תפוח אדמה (88); ואסאדו צ'ימיצ'ורי עם תפוחי אדמה אפויים (85).
בציר 66'. כפר תבור, טלפון: 04-8832665. כשר בהשגחת הרבנות
בופה שוק לארוחת הבוקר בסלון יווני, תל אביב ואשדוד
רשת מסעדות טברנת השף משיקה ארוחות בוקר בשירות עצמי בשני הסניפים. המנות החמות יוזמנו דרך המלצר, ויכללו בין השאר אומלט עם תוספות לבחירה, שקשוקה סלוניקאית עם גבינת פטה וקונפי שרי וטירופיטה - מאפה תרד ופטה יווני. ארוחות הבוקר יוגשו בימים ראשון-שישי מ-7:00 עד 11:00 ויעלו 119 לאדם או 220 לזוג (כולל משקה אלכוהולי: אוזו לימונים ונענע, אוזו אשכוליות אדומות, אוזו רוזטה בניחוח שקדים או קאווה ופירות יער).
תפריט לילה בחצר גולדמן, תל אביב
חצר גולדמן משיקה תפריט לייט נייט של טאפאס שיוגשו בימים שלישי וחמישי מ-20:30, באווירת קיץ עם די.ג'יי לייב. בין המנות: טרטר סלמון עם קרם פרש, עירית, שמיר, שתי ברוסקטות וחמאת אנשובי בצל שאלוט (52 שקלים); המבורגר 100 גרם עם צ'יפס וקולסלאו (52); שרימפס קריסטל ברוטב תאילנדי חריף (48); וסטייק כרוב בלחמניית דלעת עם רוטב פלפלים, גבינת עיזים בושה, בצל סגול וצ'יפס (48). בין הקוקטיילים: Rule 69 - ג'ים-בים, תפוחים, לימון, קינמון מסוכר וסירופ שקדים (52 שקלים).
חצר גולדמן. נחום גולדמן 6, תל אביב. לא כשר
בתיאבון!