ארוחת הבוקר של R48 חוזרת בסופי שבוע, תל אביב

מסעדת השף R48 עדיין לא חזרה לפעילות, אבל לפחות ארוחת הבוקר שלה חוזרת, בינתיים בסופי שבוע בלבד. הארוחה ממטבחו של שף אוהד סולומון תוגש בכל שישי ושבת מ-8:00 ועד 11:30, ובלבד שתזמינו מקום מראש. 

הארוחה מתחילה במאפים טריים הנאפים במקום, שלושה סוגי לחמים, צלחת גבינות, אבוקדו טרי, סלמון מעושן, פירות העונה, קוקטייל ומיץ סחוט טרי. לאחר מכן יש לבחור מנה מתוך תפריט ארוחת הבוקר, שכולל בין השאר ביצי עין ובייקון, ביצים רכות ומקלות בריוש, וגם פלמידה קונפי עם איולי חזרת ובצל כבוש או האש בראונס, ביצה רכה ועשבי תיבול. מחיר ארוחת הבוקר הוא 220 שקלים לסועד.

במקביל פותחת מסעדת הבראסרי רוטשילד 48 של רותי ברודו את שעריה בימי ראשון, בנוסף לימי השבוע האחרים. הישיבה בבראסרי בשעות הצהריים היא על בסיס מקום פנוי, בערב יש להזמין מקום מראש.

R48 ורוטשילד 48. שדרות רוטשילד 48, תל אביב. טלפון: 03-5560011. לא כשר

גילופי בשר חרוכים, דקים, טעימים (צילום: ניצן לנגר)
השווארמה של גרטי. קחי את הזמן! | צילום: ניצן לנגר

השווארמה של גרטי תתארח בסניפי סמאש בורגר ברחבי הארץ

אחרי שהתארח בסמאש בורגר ברחוב רוטשילד כפופ אפ, ואחרי שהחליט להאריך את שהותו שם, זיו גרטי הולך צעד נוסף לטובת קהל חובבי השווארמה שלו ומתארח בסניפים נוספים של רשת סמאש בורגר - בכפר סבא, רמת השרון ופתח תקווה. מיום ראשון הקרוב, 5.5, ובמשך שבוע ימים יכין גרטי את השווארמה האהובה שלו בסניף סבא. לאחר מכן יגיע לשני הסניפים האחרים. 

לסניפי סמאש בורגר

אורן אסידו חובר למיליו, תל אביב  (צילום: ליאור אשכנזי, יחסי ציבור)
אורן אסידו חובר למיליו, תל אביב  | צילום: ליאור אשכנזי, יחסי ציבור

אורן אסידו חובר למיליו, תל אביב 

לאחר סגירתה של מסעדת אולה חבר השף אורן אסידו לבעלי בר היין מיליו, שכמוהו שירתו תקופה ארוכה במילואים, והחל לבשל בערבי קונספט במקום. עם הזמן הקשר התהדק, אסידו בנה למקום תפריט חדש ואקלקטי ועכשיו הוא משמש שם מסעדן-שותף ויועץ. אסידו נוכח במיליו כשלושה ערבים בשבוע ואמון לחלוטין על התפריט. בין המנות: קרפצ'יו תמרים מיובשים - ארבקינה, יוגורט ומיקס אגוזים בבהרט (39 שקלים); מולים עם חמאת סחוג ירוק, יין לבן, כרישה ולחם מעושן (64); ולינגוויני עם פלפל צ'ומה, ביצה עלומה ופרמזן (69).

מיליו. דיזנגוף 141, תל אביב. לא כשר

ארוחת טעימות. אריא (צילום: סו מדיה, יחסי ציבור)
ארוחת טעימות. אריא | צילום: סו מדיה, יחסי ציבור

ארוחת טעימות חדשה באריא, תל אביב

בימים שלישי, רביעי ושבת תוגש במסעדה ארוחת טעימות בת 12 מנות שבנה השף מושיקו אברהם. המנות שנבחרו הן אלה שמייצגות את המסעדה באופן המדויק ביותר, וכוללות בין השאר טארטלט זרעי קימל עם כמון ובקר נא, מנטו בעבודת יד וטרטר דג ים. מחיר הארוחה: 630 שקלים לזוג.

להזמנות: 03-5296054

פרעצל אסאדו. קולולו (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פרעצל אסאדו. קולולו | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

שעות שמחות ומנות חדשות בקולולו, פתח תקווה

בר הקוקטיילים משיק הפי אוור בימים ראשון עד חמישי בין 17:00 ל-19:00. בשעות האלה יינתנו 30 אחוזי הנחה על כל התפריט. עוד הושקו במקום מנות חדשות, ביניהן קרפצ'יו סלק - סלק פרוס דק עם בלסמי, שמן זית, צנוברים, מיקרו בזיליקום וגבינת רוקפור מגורדת (48); ופסטה רוטלו - דפי פסטה מגולגלים במילוי תרד, כרישה, מנגולד ומיקס גבינות (68).

KULULU. שחם 36, פתח תקווה. טלפון: 077-9800344

ספיישל ברשת BBB (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
ספיישל ברשת BBB | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

מנת ספיישל ברשת BBB לכבוד יום העצמאות 

לרגל יום העצמאות ה-76 של מדינת ישראל ולכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי שיחול בסוף החודש משיקה BBB את B76 - מנת קבב בורגר במהדורה מוגבלת שתוגש רק עד סוף מאי. המנה כוללת המבורגר מנתחי בקר וטלה טריים המתובלים בפטרוזיליה ובצל קצוץ עם עגבנייה, פלפל צ'ילי, בצל לבן וירוק צלויים. עוד בלחמנייה: טחינה לבנה, חסה אייסברג, מלפפון כבוש ובצל סגול. ההמבורגר מוגש עם ויניגרט עגבניות בצד ועם צ'יפס ספיישל ומחירו 88 שקלים.

לפרטים

בתיאבון!