אירועי הקיץ של המגנום בר, תל אביב
מדי קיץ גלידות מגנום משיקים חנות פופ אפ והשנה זה קורה שוב, הפעם במתחם שרונה בתל אביב. במקום יוצעו עד סוף חודש אוגוסט (והחל מה-21.7) שלגוני מגנום במבחר ציפויים ותוספות. בנוסף, יוצגו באירוע גם 3 פסלי שלגוני מגנום בגובה מטר וחצי אשר עוצבו על ידי ליאור סושרד, מיכל אנסקי ועומר חזן. בין האופציות של המגנום שיוצעו באירוע: מגנום וניל טבעוני בציפוי שוקולד מריר, עם פאדג' בראוניז, שברי פיסטוק, עלי ורדים וזילוף שוקולד מריר; מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן עם קרם וניל, מחית תותי יער, זילוף של בלסמי מצומצם ונענע; מגנום דאבל פיסטוק בציפוי שוקולד לבן פיסטוק, עם קרם וניל, שבבי קרפ, גבישי סוכר וזילוף שוקולד פיסטוק; ומגנום דאבל דולצ'ה גולד עם זילוף שוקולד לבן בתוך קרואסון חמאה מצופה שוקולד לבן, שברי מרנג ופניני קראנץ' זהב. שעות הפתיחה ינועו מהשעה שתיים עשרה בצהריים ועד אחת עשרה בלילה בימות השבוע ובמוצאי השבת מצאת השבת ועד אחת עשרה בלילה.
מגנום בר. שרונה תל אביב (קפלן 34), תל אביב
פיתה בסטה משתפת פעולה עם דניאל עמית
רשת פיתה בסטה מציעה יחד עם תפוצ'יפס ודניאל עמית מנת שניצלונים מצופים בתפוצ'יפס. המוצר יימכר עד ה-15.7 במחיר 25 שקלים.
תפריט קיץ באלורה, תל אביב
המסעדה מציעה ארוחה זוגית במחיר 238 שקלים ובה פוקצ'ה ומטבלים, מנה ראשונה לבחירה, שתי מנות עיקריות לבחירה, קינוח, ושתי כוסות יין איטלקי אדום או לבן. הארוחה תוגש בימים שני ושלישי בלבד בשעות 12:00-00:00. בין המנות בתפריט: פסטה פפרדלה ברוטב שמנת, יין לבן, עגבניות מיובשות, שום, מיקס של שרימפס קלמרי ומולים; פסטה קרוסלה עם מיקס פטריות, ברוטב שמנת כמהין ויין לבן; ולזניה עגל במילוי בשר עגל מפורק בבישול ארוך, ברוטב רוזה מוקרם במוצרלה.
אלורה. בן גוריון 39, תל אביב. 03-5665655
ערבי קיץ בפאסטל, תל אביב
המסעדה מציעה בכל יום שלישי מנות קיץ מיוחדות שיוגשו בבר החיצוני. בין האופציות בתפריט: שרימפס קריסטל עם ויניגרט סרטנים חם, שאטה ותרד טורקי; מליטה עם חמאה, שום ולימון; דג פריך בתוך חסה אייסברג, אטריות שעועית, תמרהינדי ובזיליקום תאילנדי; ודג חרב צרוב מבחוץ ונא מבפנים, קולי קארי אננס וסלט עשבי תבלין.
פאסטל, שדרות שאול המלך 27, תל אביב
ספיישלים לתשעת הימים ב-urans , ירושלים
המסעדה מציעה תפריט ספיישל לתשעת הימים עם מנות כמו יקיטורי סלמון בטריאקי שומשום עם אטריות ביצים בציר סויה, שיטאקי, כמהין וקרם בוטנים, שעועית ירוקה, בצל ירוק וכוסברה; פישבורגר - באן במילוי קבב דג אסייאתי ; וסשימי אמאצ'י עם קרם כוסברה, דובדבנים טריים, אבקת שקדים מקורמלים וצ'יפס ג'ינג'ר.
urans. החבצלת 1, ירושלים . 02-5317171
ספיישל לתשעת הימים בצדקיהו, ירושלים
המסעדה מציעה מנות ספיישל לתשעת הימים וביניהם עראייס דג בתוספת סלט, שיפודי דג לבחירה על קולי פלפלים צהובים, לחמניות באן במילוי דג פריך עם כוסברה, פילה לברק בסגנון חריימה ודג מוסר במעטפה.
צדקיהו. יד חרוצים 21, ירושלים. 02-6733379
חדש בראשון לציון, עלינא בפיתה
מסעדת פיתות חדשה וכשרה נפתחה בראשון לציון ובה מנות כמו פיתה תרנגולים עם פרגית במרינדה, אספרגוס, חסה גחלים, כרוב שרוף קצוץ, סחוג, בצל כבוש, בצל פחם מקורמל וטחינה ירוקה; פיתת שקדי עגל עם כרוב שרוף, עגבנייה, שום קונפי, זעתר, טחינה ואספרגוס; ופיתה עם קבב, משוויה, אספרגוס, חציל קלוי, שום קונפי, מלפפון כבוש, בצל פחם מקורמל, זעתר טרי וטחינה.
עלינא בפיתה. הרצל 34 ראשון לציון . 03-622-8055
סניף חדש לנתח קצבים, אשקלון
הקצבייה פתחה סניף חדש באשקלון. כחלק מחגיגות הפתיחה משאית אוכל תוצב במקום ב-20.7 ותציע טעימות בשרים ויין. במקום ניתן יהיה למצוא מוצרי מזווה ומוצרי בשרים.
נתח קצבים. מתחם סילבר-נצבא, אשקלון
שף ותפריט חדש לאמש מבית קבוצת NOX , תל אביב
שף כפיר ינין בנה תפריט חדש למסעדת אמש ובו מנות כמו סלט ביצים של סבתא חנה; ניוקי ביתי בחמאה לבנה עם יין לבן ,שום ,מיץ לימון וירוקים רכים; פילה לברק עם חסות ,עשבי תיבול, בצל מוחמץ ודיפ טחינת פוזנו; פיתה בשר מפורק עם כתף בקר בצלייה ארוכה, תערובת תבלינים, סלט חצילים, בצל מוחמץ ושיפקה; וברד פודינג - קרעי בריוש, חלב מרוכז בתבלינים, וריבת חלב.
אמש. לילנבלום 30, תל אביב. 054-680-4699
בורגר ברלין, דיינר אמריקאי חדש במתחם ממילא, ירושלים
בורגר ברלין נפתח לפעילות במתחם ממילא. במקום מציעים המבורגרים בשלל תוספות כמו סלופי ג'ו, אנטריקוט, אסאדו, שניצל ובריסקט. טווח המחירים במקום נע בין 58-66 שקלים. המקום פתוח בימות השבוע החל מהשעה שתיים עשרה ועד אחת עשרה בלילה. פתוח גם בצהרי שישי ובמוצאי השבת. המקום כשר.
בורגר ברלין. ממילא 13, ירושלים
בראנץ' שישי בשוקרייה, הוד השרון
המסעדה מציעה בימי שישי בראנץ' חדש עם מנות כמו זוג עלחם – קציצות דג ברוטב חריימה חריף על בריוש קלוי, כבד ובצל ברוטב יין על ביצה בקן ונקניקיות מרגז עם ביצה מקושקשת והום פרייז. הבראנץ' מוגש בימי שישי בשעות 10:00-15:00.
שוקרייה. דרך רמתיים 18 הוד השרון. 077-5328604
פסטיבל בירה במרינה, הרצליה
ב-21-22/7 יתקיים פסטיבל בירה במרינה בהרצליה. במקום יוצגו למעלה מ-100 מותגי בירות מקומיות ומהעולם. הפסטיבל בשיתוף רשת הברים Lager & Ale.
תפריט חדש בג'אנגו, ראשון לציון
המסעדה של טום אביב בראשון לציון מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו בייסיק פאט סטייל – קציצת בקר, איולי, ולחמנייה צרובה; צ'יזי פאט סטייל – קציצת בקר, איולי, גאודה הולנדית, ולחמנייה צרובה; קציצת בקר עם רויאל חריף, גאודה צ'ילי, ריבת בצל וחלפיניו; וקריספי צ'יקן – קציצת עוף בציפוי פריך, חסה, חמוצים ואיולי.
ג'נגו. משה בקר 11, ראשון לציון. 03-6224747
מארזים חדשים לשחר לוי
בוגר מאסטר שף שחר לוי מציע מארז בריושים חדש ובו בריוש האני בובו עם שוקולד לבן ופירות יער; בריוש
קווין לטיפה עם שוקולד בננה ואגוזים; בריוש חאליסי עם ריקוטה ותרד; ובריוש קרלה ברוני בסגנון פיצה דיפ דיש שיקגו.
לפרטים: 051-5779952
שיתוף פעולה בין אוטלו לאבי ביטון
רשת הגלידות חברה לשף אבי ביטון ומציעה גלידת בקלאווה שתימכר בסניפי אוטלו וכן במסעדת יאסו בתל אביב.
מסעדת יאסו. הירקון 105, תל אביב. אוטלו- איינשטיין 40, קניון רמת אביב. דיזינגוף 165, תל אביב. הרצל 12, תל אביב.ילדי טהרן 7 מתחם G city ראשון לציון.
אסף דיי מגיע לסוהו, ראשון לציון
פיינליסט מאסטר שף אסף דיי מגיע ביום שלישי (20.7) למסעדת סוהו בראשון לציון ומציע במקום מבחר ספינג'ים, החל מהשעה תשע בערב. בין האופציות: ספינג' במילוי עוף שבושל בבירה וקארי ירוק עם ריבת צ'אטני ומישמש חריף; ספינג' עם שפונדרה מפורקת וקרם ג'ינג'ר חריף; ספינג' מתוק ממולא קרם קוקוס ושבבי בוטנים.
לפרטים
קופסת לייף סטייל של דניאל עמית
COVERME משתפים פעולה עם דניאל עמית ומציעים קופסה ובה 10 מוצרים מתחומי האוכל והלייף סטייל במחיר 259 שקלים. בקופסה: פרעצל עם תערובת תבלינים שדניאל עמית יצרה, תרסיס שמן זית, תבנית למגנום, רוטב בייגלה מלוח ועוד.