אז מה בעצם אפשר למצוא כאן? או לה לה מציעים כרגע ארבעה סוגי מאפים מיוחדים: בראוניז, עוגת תפוחים, בצק מילפיי וקרואסון. בתוך (או על) כל אחד מהמאפים מזליפים אנשי המקום גלידה אמריקאית במרקם נהדר שפיתח זיו בטעמים כמו שוקולד, קרמל מלוח, מסקרפונה וסורבה תות. אם כל זה לא הספיק לכם, אחרי שבחרתם את המאפה ואת סוג הגלידה ניתן להוסיף להם גם רטבים כמו שוקולד ואגוזי לוז, פירות יער, רוטב ופל, רוטב תות, סוכריות קופצות בגוונים של כסף או זהב, סוכריות בטעם פטל או פירורי קראמבל שונים.
חוץ מהמאפים הרבים (אם משום מה אתם לא מחובבי הבצקים אבל כן חולים על גלידה אמריקאית), תמצאו באו לה לה גם אפשרות לרכישת גביע קלאסי ופשוט במילוי גלידה אמריקאית במחיר 12 שקלים. מחירי יתר המאפים נעים בין 12 ל-26 שקלים.
עוד באוכל טוב:
עוגת נוטלה ללא אפייה
עלילות מושיק ודובדבני בפריז
מתכונים מתוקים ובריאים
כרגע נפתחת רק החנות באבן גבירול, ולפי מידת הצלחתה יחליטו הבעלים אם להפוך את או לה לה לרשת. עד אז, ניכר כי חשבו כאן לא רק על השידוך המושלם בין גלידרייה שאנחנו אוהבים במיוחד למאפייה נהדרת, אלא גם על התפאורה הנכונה ביותר: או לה לה עוצבה על ידי Mili&Sara, בצבעוניות משמחת, שכוללת אפילו קיר שלם מכוסה טאפטים והדפסים מיוחדים וצעקניים עם צורות כמו אבטיח, שפתיים, שוקולד או סוכריות צבעוניות, שללא ספק ילהיבו את המגיעים למקום להפגיז בצילומי אינסטגרם צבעוניים במיוחד. ההימור שלנו? עד היום בערב גם הפיד שלכם יהיה מלא בהם.
או לה לה. אבן גבירול 125, תל אביב. ראשון-שבת, 12:00-00:00. לא כשר