פאדי דבאח, נצר למשפחה של מגדלי בקר מהצפון, לא עוצר לרגע. אחרי שהקים את אנגוס והפך את המותג לרשת מסעדות בשר עם סניפים בתל אביב, בכפר סבא, במגדל ובעין המפרץ, ואז פתח את אומניה - מסעדה המשלבת את הקולינריה הגבוהה עם מונחים מעולם הסטייק האוס - עכשיו הוא שם לו למטרה לכבוש את סצינת ההמבורגרים עם רשת חדשה, שמציגה סנונית ראשונה בדיר אל אסד.
בשנתיים האחרונות גילינו שההמבורגר יכול בקלות להתחרות בפיצה, ואפילו בחומוס, כמאכל שכולם אוהבים. יש לנו כאן רשתות עם המבורגרים אמריקאיים והמבורגריות שמתמחות בהמבורגר מינימליסטי, יש לנו סמאשבורגרים, וגם המבורגרים נועזים שפורצים את גבולות הסליזיות לא חסרים כאן. הרשת החדשה של דבאח מצטרפת לטרנד השירות העצמי, ותציע מזנוני המבורגר צעירים ומהירים. הבשר הוא כמובן הבשר האיכותי המזוהה עם המותג של משפחת דבאח (כנהוג היום הוא נקצץ ידנית במקום בחדר שקוף מול עיני הסועדים) - אבל התפריט לא גדול והחוויה היא של פאסט פוד.
מבחר הקציצות כולל המבורגר "הגרסה הלא מצונזרת" עם פרוסות אסאדו, גבינת אמנטל, בצל מקורמל, ביצת עין ואיולי תבלינים מיוחד; בוצ'רי בורגר עם מח עצם שמוגש עם מח עצם נוסף וצ'ימיצ'ורי; שווארמה בורגר שהוא המבורגר בתוספת שווארמת אנגוס טרייה ממסעדת השווארמה הסמוכה של דבאח; ומוצרלה בורגר - קציצה שממולאת בגבינת מוצרלה ופרמזן בתוספת איולי כמהין (79-62 שקלים).
מבחר התוספות שאפשר להניח על ההמבורגר כולל בין השאר חמאה גלילית, טלה מעושן ובריסקט מפורק, ואם אתם יותר בעניין של כריכי בשר מטורפים תמצאו בתפריט גם כריך אסאדו&בריסקט עם איולי, צ'דר, אמנטל מותכת ובצל מוחמץ (65-81 שקלים).
מבחינת מנות צד, אומנם תמצאו בתפריט גם טבעות בצל וצ'יפס סטנדרטיים, אבל ההמלצה שלנו היא ללכת על קרוקט של בריסקט מפורק ברוטב גבינות או על באקט של מח עצם צלוי שמוגש עם לחמנייה קלויה (26-38 שקלים).
בקיצור, אם אתם נמנים עם אוהבי האוכל האמריקאי ונמצאים באזור כדאי לכם לקפוץ לדיר אל אסד, ואם אתם סתם מחפשים משהו טעים, מושחת ומעניין בצפון - יש מצב שהתשובה מחכה לכם בתוך לחמנייה.
אנגוס בורגר. דבאח mall, דיר אל אסד (היציאה במחלף מכביש עכו כרמיאל). 077-7242036, ראשון-שבת 11:00-22:00