רק לאחרונה התבשרנו על כמה סגירות, מפתיעות יותר או פחות של מסעדת תל אביביות: מסעדת מסה הוותיקה, וייס שרק התחדשה בשף צעיר ומסקרן וגם הביסטרו של מייזון קייזר, שהציע ארוחות בוקר טובות מלבד לפיוז'ן צרפתי–ים-תיכוני (המאפיות נשארות פתוחות כרגיל, רק המסעדה נסגרת); ועדיין – מגמת פתיחת ברי היין לא מאטה – לא בתל אביב ולא בשאר הארץ.
בר היין תל א וין נפתח ממש לאחרונה בשדרות בן גוריון, באווירה שכונתית נעימה שיכולה להתאים מצד אחד לדייט, ומצד שני לערב עם חברים או משפחה. המקום פתוח גם להאפי האוור עם תפריט מוזל, לכל המעוניינים להתחיל לשתות מוקדם.
תל או ין שייך לגל רווה, מי שהקים לפני כמעט 20 שנה את קפה זוריק (המועדף על קוונטין טרנטינו, שפוקד את המקום לא מעט) בכיכר מילאנו בת"א ובהמשך גם את אל-ואסינו לא רחוק מזוריק ואת שאטו שועל. את המטבח מוביל שף דן גרשונוביץ' (אקס אייבי, טאיזו ומונא), שמציע אוכל ים תיכוני לצד מנות בראסרי קלאסיות: לחם עם מטבל קפונטה ויוגורט מטבל חמאה מוקםצת ודואה (28 שקלים), גבינת פטה עטופה בשומשום קלוי לצד רסק גבניות ובלסמי (53 שקלים), ניוקי בחמאת לימון ומרווה, ארטישוק ופקורינו (78 שקלים), סטייק ברוטב דה פריז עם צ'יפס (118 שקלים), טארט לימון (43 שקלים) וקנולי מלבי מוצלח (41 שקלים).
תפריט היין במקום מציע לא מעט אופציות ליינות שנמכרים גם בכוסות וכולל מגוון בקבוקים משלל טרוארים כמו: ישראל, צרפת, איטליה, סולבניה ואף מרוקו, לצד אפרטיפים מקומיים, דג'זטיפים ועוד.
תל א וין . בן גוריון 39, תל אביב. ראשון-חמישי 17:00-00:00, שישי 11:00-17:00 ושבת 17:00-00:00. לא כשר