מגפת הקורונה הביאה איתה ממהפכים רבים בחיינו והכניסה טרנדים חיוביים לתחום הקולינריה, כשהבולט ביותר הוא טרנד המעדניות שממשיך לצמוח, לפרוח ולהפתיע כל פעם מחדש. בדומה לברי היין השכונתיים שהולכים ומתרבים גם הם, המעדניות מדור 2.0 מציעות חלופה קלילה וטעימה לארוחה יקרה ומחייבת במסעדה.
ריסטרט היא מעדנייה חדשה מבית היוצר של צמד השפים אביחי פחימה ועידן רקיר, אליהם הצטרפה תומר זלצמן שמנהלת את המקום החדש בזמן שהשפים מתעסקים באוכל. תפריט הבוקר מציע קלאסיקות כמו קרואסון פרעצל עם מקושקשת, גבינת שמנת, פרמז'ן וחמאת פסטו (44 שקלים), ברוסקטת בריוש עם גבינת בושה, ריבת תאנים וקוויאר בלסמי (42 שקלים), קולרבי אפוי עם יוגורט פיסטוק, גרמולטת פיסטוק הדרים וטוויל פריקה (42 שקלים) וקרוק מדאם על בריוש עם ראגו פטריות בצל, תרד וביצה עלומה (45 שקלים). יש גם מבחר סלטי בוקר, מאפים אישיים, קינוחים וצלחת עם גבינות ממחלבות טובות מהאיזור.
בשעה 11:30 נכנס לתמונה תפריט צהריים עם מנות שרינג בדגש על השימוש בחומר גלם מקומי כמו חלומי מטוגנת עם רוטב חמאת עגבניות, אנשובי, צלפים, עלי זעתר ושום קונפי (49 שקלים), סיגר דגים עם טחינה יוגורט וצ'ילי (59 שקלים), פילה דג על אנילוטי תירס עם רוטב חמאה חומה ופטריות שימאג'י ( 97 שקלים), ניוקי עם ירוקים בחמאת לימון וקרמבל בריוש (44 שקלים), סשימי דגים על גספצ'ו עם צ'יפס ארטישוק ירושלמי וקרם פרש (48 שקלים), טורטליני ארטישוק ירושלמי ועוד.
כשתסתיים ההרצה יצטרף לחגיגה גם תפריט בראנץ' ותפריט קוקטיילים ומדי שבוע יתארח במקום יקב אחר לערבי יין. כשיסיימו לבנות את הדק יתחילו גם אירועי קונספט שיתקיימו בימי חמישי.
ריסטרט הוא המייק אובר שעשו פחימה ורקיר ל"סטודיו אוכל" שלהם שפעל במקום במשך עשור. היום בנוסף למעדנייה החדשה יש להם גם מפ יצרני בו מיוצרים מוצרי פרייבט לייבל וגם מוצרים של המותג הפרטי "זוטא". את המוצרים האלה אפשר למצוא על המדפים של ריסטרט לצד ליקרים, ממרחים, חמאות שונות ומוצרי מזווה נוספים כמו אלכוהול של יוליוס, יינות של יקבי הרי הגליל, מוצרים נטולי גלוטן של פתפותים, מאפים של תושה, גבינות של ברקנית ומעדנים גליליים נוספים.
בוסתן הגליל, 054-8038452, ראשון-שני 8:00-16:00, שלישי-רביעי 8:00-20:00, חמישי 8:00-21:30, שישי 8:00-15:00, כשר