אחרי שהצליחו להרעיש את הרשת עם כריך בתוך מלפפון חמוץ, רשת פנינו מנסה שוב, ולפי חלק מהדעות גם מצליחה - והפעם עם כריך צבעוני, יפהפה וכנראה לא מאוד מזין עם מרשמלו ודובוני גומי. 

לפני הכל תזכורת קצרה:

View this post on Instagram

A post shared by mako (@mako.il)


פנינו היא רשת סנדוויצ'יות שמתמחה בכריכי פניני בלחם איטלקי שדומה לפוקצ'ה. את הכריכים המוכנים הם צולים בתנור, מה שמייצר קראנצ'יות נהדרת שמושכת את הכריך לכיוון הטוסט, אבל לא בדיוק. הסניף הראשון של הרשת נפתח בלב תל אביב רק לפני שנה, וכבר יש לו שני אחים צעירים, בגבעתיים ובאשדוד. אי אפשר שלא להעריך את האנשים שמאחורי פנינו על כך שהם לא מפסיקים לחשוב איך מייצרים את הטרנד הבא, ומה המנה שתצליח לעורר הכי הרבה באזז. הפעם זה קורה בשיתוף עם מקס בחמן מלך הגומי.

הרעיון של כריך המרשמלו פשוט, ושואב השראה מטרנד המרשמלו ששוטף את הרשת (אנחנו עצמנו חטאנו פה בקינוח מרשמלו חמים באייר פרייר). מה עושים? לוקחים מלא מרשמלו, מניחים על שני חצאי הפנינו ומכניסים לתנור, שם המרשמלו מתחיל להתמוסס. כשהלחם עם המרשמלו יוצא לוהט מהחימום מפזרים כמה דובוני גומי, סוגרים את שני החצאים וזהו. מוכן.

אם אתם אוהבים מתוק, הכריך הזה הוא מאסט בשבילכם. גם הילדים מאוד ייהנו ממנו, ובעיקר מכל מה שנלווה אליו. כשמוחצים את הלחם עיסת המרשמלו נוזלת החוצה. כשלוקחים ביס חוטי מרשמלו נמתחים כמו קורי עכביש, וזו חוויה שכיף לחוות ולא פחות מזה לצלם. הטעם, כצפוי, הוא ממש לא מתוחכם. פשוט מתוק, העניין הוא הרי המרקם והמראה. ובשביל מה דובוני גומי? הם מוסיפים עוד קצת פאן לכריך, ובעיקר היה קשה לא לשתף אותם בחגיגה בהיותם אחד הלהיטים היותר ויראליים היום.

עכשיו רק נשאר לדבר על המחיר, שהוא החלק הבעייתי בסיפור (הוא והערכים התזונתיים של המעדן המפוקפק הזה, אבל בזה לא נעסוק פה). השילוב הזה של לחם ומרשמלו - שני מוצרים בסיסיים בסך הכל - יעלה לכם לא פחות מ-49 שקלים. האם זה סכום הגיוני לשלם על טרנד? זאת כבר החלטה שלכם.

פנינו. נחלת בנימין 80, תל אביב; כצנלסון 117, גבעתיים; הציונות 45, אשדוד. לא כשר