מאז פרסמנו כאן לפני שבוע לראשונה שהשף מושיק רוט עזב את תפקידו כשף ושותף במסעדת טוטו והשף ירון שלו עתיד לחזור לעמדתו הקודמת במסעדה - השאלה "אבל מתי זה באמת קורה?" הופנתה לכיווננו בערך אינספור פעמים. אז הנה, יש תשובה: אתמול הודיע שלו דרך חשבון האינסטגרם שלו שהמסעדה בגרסתה המחודשת, תחת הובלתו, תיפתח לפעילות בעוד חודש, והנה מגיע הסוף לסאגה הקולינרית המתישה משהו הזאת, אבל לא פחות חשוב - אפשר להתחיל שוב לפנטז על האוכל של שלו.
רוצים לדעת מה עוד חדש? בואו לפייסבוק שלנו
לדברי שלו השבוע תיסגר טוטו להכנות שייערכו כמה שבועות, ובדצמבר תיפתח שוב במסיבת שיבה חגיגית. במסגרת אותו פוסט כתב שלו "היה לא קל, אבל אני חוזר מצויד באנרגיה חדשה" - ואמנם, נראה שהוא חוזר בשיא הכוח. בשבוע החולף, מאז נודע שההסכם בין הבעלים הקודמים יובל שניר ודגן שחם למשקיע מטעמו של שלו נחתם סופית, עסק שלו בגיוס כוח אדם חדש למסעדה, וזאת לאחר שבשבועות הקודמים כבר נפגש עם ספקים ברחבי תל אביב ואף החל לעבוד על תפריט חדש.
עוד באוכל טוב:
- עוגת שוקולד קוקוס היסטרית
- מה חשב ביצה עלומה על רפאל החדשה?
- מה חדש על המדפים? בחנו את כל המוצרים המדליקים שיככבו במקרר שלכם
באותה הודעה באנסטגרם חשף שלו גם את השף בפועל החדש של המסעדה - חברו הטוב אלי שטיין, שייכנס לנעליו של רז סלע אשר עבד תחת שלו שנים ארוכות והתפטר בתקופת היעדרו. שטיין, בן 26 בלבד, עבד כסו שף במסעדת טאיזו האסייתית של השף יובל בן נריה לפני שגויס על ידי שלו. לפני כן עבד במסעדת הרברט סמואל של השף יונתן רושפלד, שבה התחיל את דרכו אחרי השירות הצבאי, בשילה של השף שרון כהן ובעלמה של רושפלד.