את שחר לוי אתם כנראה זוכרים מהעונה הקודמת של ריאליטי הבישול "מאסטר שף" (ראשון ושני אחרי החדשות בקשת 12), כפיינליסט ואחד המתמודדים הבולטים של העונה. לאחר שסיים את דרכו בתוכנית החליט לוי להפוך את העיסוק באוכל למרכזי בחייו, ותכנן לפתוח מסעדה. התכניות האלו נעצרו כשהקורונה נכנסה לחיינו, אבל בינתיים הוא משיק מיזם קולינרי אחר שיפעל באופן זמני ויאפשר לכם לנסות את האוכל שלו.
מדובר בפופ אפ משלוחים שהחל לפעול בשבוע שעבר ומבוסס על פיתוח של מנת האודישן שלו ל"מאסטר שף": המנה המרכזית כאן היא חלת בריוש, שמגיעה במגוון מילויים מתוקים ומלוחים, לצד מטבלים וסלטים. הפופ אפ קיבל את השם ההולם - מארי אנטואנט.
תמצאו כאן למשל חלת אום כולתום במילוי פרגיות עם דיפ סלסת עגבניות וטחינה עמבה; פרידה קאלו - חלת בריוש במילוי בשר צלעות מפורק ברוטב מולה קקאו מקסיקני עם דיפ סלסת פלפל ירוק, חושחש ובצל מוחמץ; האלה פרוואטי – במילוי טנדורי עוף ברוטב באטר צ’יקו הודי, מטבל יוגורט, נענע ובצל מוחמץ; וקוקו שאנל – חלת בריוש במילוי רטטוי ירקות שדה וגבינת טבעונית עם מטבל פסטו, חמציצים וזיתי קלמטה. טווח המחירים נע בין 69 ל-74 שקלים למנה.
בנוסף תמצאו כאן גם מבחר מנות ראשונות כמו פלפל פדרון ממולא לאבנה סומאק עם רוטב איולי צ'יפוטלה; כרוב ניצנים מוקפץ בחמאת יין לבן ופירורי קריספי שום; סלט ארוגולה, שרי, בצל סגול, צנונית ואגוזי מלך בבלסמי ושמן זית; וסלט לבבות חסה פריכים, צנונית, בצל סגול וקרוטוני בייגל ירושלמי ברוטב קיסר קלאסי וחזה עוף צרוב. בגזרת הקינוחים יש כאן חלות בריוש במילוי פונדט שוקולד אוסטרי שחור או לבן.
המשלוחים של לוי מגיעים לתל אביב, יפו, בת ים וחולון וניתן להזמין אותם דרך עמוד האינסטגרם של המקום או דרך אפליקציית וולט.
לפרטים: 051-5779952