אנשי קבוצת טריגר, מי שעומדים מאחורי מזללת פאט קאו, רוז' ומסעדת הבשרים טריגר, פותחים את הבראסרי החדש שלהם, ג'אנגו, בתוך ימים שבהם מסעדות רבות הוסבו למפעלי הזנה ושינוע, עסקים עומדים בפני סגירה וחלק מהמקומות שולחים עובדים לחל"ת.
לפי אנשי טריגר, ההתעקשות לפתוח מקום חדש בזמן מלחמה נעוצה בהחלטה לחזור לשגרה, ככל הניתן: "הרעיון היה להביא בשורה של בשר והמבורגרים במחירי סטריט-פוד, אבל לא להסתפק בזה שהמחיר נמוך, אלא להשקיע בחלל ובמוזיקה, וליצור מקום עם סטייל שמכבד אותך כשאתה יושב, אווירה סופר מגניבה וחוויה שמצדיקה את ההחלטה לצאת מהבית". ג'אנגו נפתחת באותה כתובת בה פעלה עד לא מזמן מסעדת קוקו במבינו של טום אביב.
מלבד לנתחי בשר והמבורגרים, כמו התפריט בג'אנגו כולל מנות כמו פופקורן קריספי צ'יקן עם רוטב חרדל-דבש (43 שקלים), כנפיים בתערובת תבלינים וחמאת בוטנים (43 שקלים), צמד בריושים של טרטר בקר עם מיונז יפני (39 שקלים), שפיץ שייטל בכבישה קרה על לחם מחמצת קלוי (49 שקלים), תירס גילי לבן בחמאת קצבים (34 שקלים) וסלטים (39-49 שקלים). בצהריים יוצע במקום דיל של סטייק/המבורגר לבחירה, תוספת ושתייה במחיר המנה העיקרית ודיל לילי של המבורגר, תוספת ומשקה אלכוהולי ב98-105 שקלים.
מחלקת ההמבורגרים במקום כוללת בורגר קלאסי עם איולי חלפיניו ושום, צ'יזבוגר קצבים, המבורגר ספייסי ען ריבת בצל חלפיניו ורוטב רויאל חריף, קריספי צ'יקן והמבורגר טבעוני מבוסס קציצת ביונד מיט. טווח המחירים להמבורגרים: 69-76 שקלים, כולל תוספת צ'יפס/סלט לבחירה). כמו במסעדת האם טריגר, יוצעו נתחים במחירים משתנים לפי משקל ויוצעו גם מנות כמו שניצל שייטל מיושן ותוספת צ'יפס/סלט (69 שקלים) ועוד.
תפריט המשקאות האלכוהוליים מציע יינות מספרד, איטליה, צרפת וישראל בטווח מחירים של 29-49 שקלים לכוס, בירות שנמזגות לכוסות שליש ליטר בטווח מחירים של 29-34 שקלים וקוקטיילים משתנים ב-39 שקלים לכוס. לקינוח מציעים בג'אנגו עוגב גבינה בסגנון ניו יורקי, קרם ברולה וגלידת שוקולד ג'אנדויה (טווח מחירי קינוחים: 39-49 שקלים).
ג'אנגו. הלל הזקן 12, תל אביב. טלפון: 03-6317773. שעות פעילות: ראשון-שבת, 12:00-23:00. לא כשר