היום במסע למציאת המנות המדוברות והטעימות ברחבי הארץ הגענו למסעדה האיטלקית מגזינו בתל אביב. הפעם התעלמנו מהפסטה ומהפיצות הנהדרות שמגישים כאן, והתמקדנו במשהו לא איטלקי בעליל - הקינוחים.
על ויטרינת העוגות המשגעת במגזינו אחראי השף קונדיטור ברק כהן, שהוא בכלל כדורגלן לשעבר, שהמיר את החיבה לכדורים בכזו לכדורי שוקולד. כהן יוצר כאן קינוחים יפהפיים שכל תמונה שלהם גורמת לנו לעילפון - מעוגת שוקולד קלאסית שעליה כדורי שוקולד עם סוכריות צבעוניות ועד עוגות כמו פאי סניקרס או עוגת גבינה עם קרמל. אבל אנחנו הגענו כדי לטעום את העוגה הוויראלית מכולן: פאי לימון ופיסטוק שאנשים מגיעים לכאן במיוחד עבורו (42 שקלים).
אז מה הסוד של העוגה הזאת שגורם לאנשים להשתגע עליה, איך מכינים מצע פיסטוק נהדר לעוגה בלי אפייה, מה ישראלים הכי אוהבים בקינוחים שלהם (רמז: חטיפים מושחתים), והאם פאי הלימון הירוק-צהוב ומהפנט הזה אכן טעים כמו שהוא נראה? כל התשובות בסרטון.
מגזינו. דרך מנחם בגין 21, תל אביב. לא כשר