פופ שווארמה גרטי ממשיך עד הודעה חדשה, תל אביב
פופ אפ השווארמה של זיו גרטי בסמאש בורגר האוס (אלנבי פינת רוטשילד) אמור היה להסתיים תוך שבוע, אבל ההייפ, ההיענות והביקוש הובילו להמשך שיתוף הפעולה, וכל מי שלא הספיק והתבאס יכול לנשום לרווחה. גרטי עצמו לא יהיה נוכח בסניף באופן קבוע, אבל עדיין יהיה אמון על התקנת והרכבת שיפודי השווארמה הגדולים. כמו כן, השיפודים יהיו גדולים יותר או שיתוגברו בשיפוד נוסף על מנת שיוכלו להספיק על אחרי שעות הצהריים המוקדמות וגם שעות הפעילות מתרחבות לימים ראשון-שבת.
פופ אפ גרטי דונר בסמאש בורגר האוס. ראשון-שבת מ-10:00 ועד שייגמר. רוטשילד 31, תל אביב יפו
לולי נפתחת מחדש, חוף גורדון
מסעדת החוף לולי בחוף גורדון תל אביב נסגרה ב-7/10. עם פתיחתה הרשמית של עונת הרחצה המסעדה נפתחת מחדש ומשיקה מתחם משופץ ותפריט מעודכן של שף כפיר ינין שכולל מנות כמו ברוסקטה טונה אדומה (74 שקלים), טרטר דג ים (69 שקלים), כרוב צלוי (47 שקלים), שרימפס טמפורה (88 שקלים), מגוון פוקצ'ות בשריות וצמחוניות בטווח מחירים של 66-74 שקלים, סלטים ומנות עיקריות כמו המבורגר בתוספת תפודים (71 שקלים), שיפוד פרגית לצד לחם וסלט (94 שקלים) ועוד.
לולי. הירקון 121 א' (חוף גורדון). טלפון: 077-9386252
השקת יין נביולו 2021, לטם
היום, חמישי (18.4), יחגגו ביקב לטם באזור משגב בגליל את חזרתו של יין הנביולו, מהייחודיים והפופולריים ביותר של היקב, שלא בכל שנה זוכים לייצר. יינן היקב היתם בשארה ימזוג טעימות חד פעמיות של הנביולו ולצד היין יוגשו מספר מנות שף ביניהן פולנטה, ריזוטו פירות ים, קרודו דג ועוד. האירוע יתרחש במרפסת היקב עם נוף לשקיעה בשעות 17:00-21:00. מחיר למשתתף בטעימות: 70 שקלים.
יקב לטם, קיבוץ לטם. טלפון: 072-3941106
יקב רמת הגולן מגיע לתל אביב
מרכז המבקרים של יקב רמת הגולן חוסך לתל אביבים נסיעה צפונה ומגיע ליומיים של אירועי יין ב"חדרפרטי": היום, חמישי (18.4) יתקיים אירוע הפתיחה בו תיפתח חנות היין הזמנית ותתקיימנה 3 סדנאות: סדנה ורודה של טעימת יינות רוזה (75 שקלים למשתתף); סדנת כרם אלוני הבשן (140שקלים); וסדנת יינות וולקניים (95 שקלים). בשישי (19.4) תתקיים במקום מכירת מארזים ויוצעו כוסות יין למכירה לצד נשנושים מתאימים.
תפריט מחודש במסעדת פליים, תל אביב
מסעדת הבשרים עם מתקן הפריז'ה המרשים לצלייה באש גלויה נפתחה רק בקיץ האחרון, וגם היא ב-7/10 נסגרה לפעילות באופן מיידי כשרוב הבעלים של המקום (אלון אהרונוביץ', ארז עצמון ואביעד יצחקי) הוקפצו למילואים. לאחרונה פליים נפתחה מחדש וגם חנכה תפריט קצת יותר מהודק (שגם עבר התאמת כשרות לפסח) עם מנות כמו: טרטר בקר (74 שקלים), חסה צלויה באש (56 שקלים), סלק מעושן (48 שקלים), שורט ריב (158 שקלים), קבב טלה (94 שקלים), פריים ריב על עצם (68 שקלים ל-100 גרם) ועוד.
פליים (FLAME). אליעזר פרי 10, תל אביב יפו (מלון קרלטון). כשר
מגשי אירוח, רשת פריים
פריים מרחיבה את גזרת מארזי הסושי הפופולריים שלה ומשיקה מגשי אירוח מהודרים במנעד גדלים ומחירים: 90 יחידות ב-580 שקלים (או 480 שקלים למארז צמחוני); 126 יחידות ב-780 שקלים; או 180 יחידות ב-980 שקלים. כל המגשים כוללים גם חמוצים יפניים וזמינים בכל סניפי הרשת.
תפריט ספיישל ביסמין, עספיא
מסעדת יסמין עושה מתיחת פנים לתפריט ומוסיפה מגוון מנות: פלטה דרוזית עם ממולאים, במיה בתבשיל עגבניות, חומוס, חציל, יוגורט, זיתים ולחם (95 שקלים), טורטליני פולנטה (64 שקלים) וקורדון בלו (72 שקלים).
יסמין. א-זנבק, עספיא. טלפון: 04-8392415